sasa sasa in miha+ Odkrito.si

Saša Lendero: Žal nama je, da se je tako obrnilo

horoskop-astrologija Svet24.si

Horoskop za četrtek, 16. avgusta

Duhovna pot Petisvet

Vse se ruši! Kaj se dogaja?

new haven, predoziranje, yale Svet24.si

VIDEO in FOTO: V parku pri sloviti univerzi zaradi...

mateja pintar- Tomaž Bradeško Photography (5) Svet24.si

Nevesta na invalidskem vozičku je plesala do ...

Rita Ora Najstnica.si

Rita Ora pokazala svoje telo v kopalkah

ana praznik 1 Njena.si

Ana Praznik zaradi partnerja v solzah

Zabavno Novo mesto

Kakšna je dežela Tuja taja, kakšni so Piko vitamini in kaj pravi sraka Špela?

Piše: P.M.

Čas objave:
25.01.2018 17:48

Maja Kokol, priljubljena dolenjska animatorka in otroška glasbenica, je izdala drugo samostojno ploščo Pravljične pesmice.

Maja, ki jo na Dolenjskem že dobro poznamo kot nadvse zanimivo animatorko, s pravljičnimi nastopi najmlajše že dolga leta pelje v čarobno doživetje in brezskrbno rajanje. Tovrstne dogodivščine dviguje na čisto samosvoj nivo z avtorsko glasbo, ki je najzahtevnejše otroško občinstvo prepričala že na prvi plošči z naslovom Zapleši z nami, zdaj pa je izdala že drugo z naslovom Pravljične pesmice. Na njej je enajst avtorskih skladb, pod katere se je podpisala sama, za glasbo pa so poskrbeli Jani Lipičnik, Marko Pezdirc in Grega Sulejmanovič.

Kakšna je dežela Tuja taja, kakšni so Piko vitamini in kaj pravi sraka Špela boste lahko izvedeli v Pravljičnih pesmicah, ki jih je Maja danes predstavila v našem studiu. Renati Mikec je zaupala tudi, da je še posebno ponosna na trenutni projekt v sodelovanju s Komunalo Novo mesto ''Reci naravi da'', v sklopu katerega z aktualno predstavo ''Gozdne sračkarije'' poudarjajo pomen recikliranja.

Maja sicer sinhronizira tudi risanke. V kateri izredno priljubljeni seriji jo lahko trenutno slišite, pa preverite v priloženem tonskem posnetku pogovora.

Pogovor z Majo Kokol