ANNA_PAYNICH Odkrito.si

Zaradi Pop TV-jevega šova ostala brez službe

meghan markle_avstralija_vojvodinja sussekška Svet24.si

FOTO: To so prva darila za otroka princa Harryja ...

moški Petisvet.si

Poročen moški se zaljubi v drugo

vzgoja otroci starši Svet24.si

Izvršbe zaradi neplačanih kosil v osnovnih šolah

rowan atkinson Svet24.si

Mr. Bean se je poslovil

Lina Kuduzović Najstnica.si

Lina Kuduzović izdala svoj prvi singl in ...

Blaž Setnikar Njena.si

Reka ljubezni: Takšen je bil Jan kot najstnik

Zabavno Novo mesto

Kakšna je dežela Tuja taja, kakšni so Piko vitamini in kaj pravi sraka Špela?

Piše: P.M.

Čas objave:
25.01.2018 17:48

Maja Kokol, priljubljena dolenjska animatorka in otroška glasbenica, je izdala drugo samostojno ploščo Pravljične pesmice.

Maja, ki jo na Dolenjskem že dobro poznamo kot nadvse zanimivo animatorko, s pravljičnimi nastopi najmlajše že dolga leta pelje v čarobno doživetje in brezskrbno rajanje. Tovrstne dogodivščine dviguje na čisto samosvoj nivo z avtorsko glasbo, ki je najzahtevnejše otroško občinstvo prepričala že na prvi plošči z naslovom Zapleši z nami, zdaj pa je izdala že drugo z naslovom Pravljične pesmice. Na njej je enajst avtorskih skladb, pod katere se je podpisala sama, za glasbo pa so poskrbeli Jani Lipičnik, Marko Pezdirc in Grega Sulejmanovič.

Kakšna je dežela Tuja taja, kakšni so Piko vitamini in kaj pravi sraka Špela boste lahko izvedeli v Pravljičnih pesmicah, ki jih je Maja danes predstavila v našem studiu. Renati Mikec je zaupala tudi, da je še posebno ponosna na trenutni projekt v sodelovanju s Komunalo Novo mesto ''Reci naravi da'', v sklopu katerega z aktualno predstavo ''Gozdne sračkarije'' poudarjajo pomen recikliranja.

Maja sicer sinhronizira tudi risanke. V kateri izredno priljubljeni seriji jo lahko trenutno slišite, pa preverite v priloženem tonskem posnetku pogovora.

Pogovor z Majo Kokol