saša stzosič furst uroš Odkrito.si

Konec! Zakaj sta se razšla znana slovenska ...

Christian Bale Svet24.si

Igralec se je zbal za svoje življenje, tega ne bo...

Horoskop Petisvet.si

Astro nasveti: od 21.1. do 27.1.2019

ljubljana, drevored, sneg Svet24.si

Naslednje dni bo vreme povsem zimsko, celo na ...

Shuhada Davitt, Sinead O\'Connor Svet24.si

Sinead O'Connor mrzlično išče sina

Katarina Čas, Lado Bizovičar (3) Njena.si

Katarina in Lado sta si skočila v objem

Blaž Švab Njena.si

Srce parajoče: Pred mamino smrtjo trkali na ...

Zabavno Novo mesto

Kakšna je dežela Tuja taja, kakšni so Piko vitamini in kaj pravi sraka Špela?

Piše: P.M.

Čas objave:
25.01.2018 17:48

Maja Kokol, priljubljena dolenjska animatorka in otroška glasbenica, je izdala drugo samostojno ploščo Pravljične pesmice.

Maja, ki jo na Dolenjskem že dobro poznamo kot nadvse zanimivo animatorko, s pravljičnimi nastopi najmlajše že dolga leta pelje v čarobno doživetje in brezskrbno rajanje. Tovrstne dogodivščine dviguje na čisto samosvoj nivo z avtorsko glasbo, ki je najzahtevnejše otroško občinstvo prepričala že na prvi plošči z naslovom Zapleši z nami, zdaj pa je izdala že drugo z naslovom Pravljične pesmice. Na njej je enajst avtorskih skladb, pod katere se je podpisala sama, za glasbo pa so poskrbeli Jani Lipičnik, Marko Pezdirc in Grega Sulejmanovič.

Kakšna je dežela Tuja taja, kakšni so Piko vitamini in kaj pravi sraka Špela boste lahko izvedeli v Pravljičnih pesmicah, ki jih je Maja danes predstavila v našem studiu. Renati Mikec je zaupala tudi, da je še posebno ponosna na trenutni projekt v sodelovanju s Komunalo Novo mesto ''Reci naravi da'', v sklopu katerega z aktualno predstavo ''Gozdne sračkarije'' poudarjajo pomen recikliranja.

Maja sicer sinhronizira tudi risanke. V kateri izredno priljubljeni seriji jo lahko trenutno slišite, pa preverite v priloženem tonskem posnetku pogovora.

Pogovor z Majo Kokol