george 2 profi Odkrito.si

Princ George v šoli: mučne razmere, staršem ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za petek, 23. februarja

burak 3 Svet24.si

Zapeljivec iz serije Moja boš je postal še ...

ptuj-hajdina Svet24.si

Kje je zapadlo največ snega in na katerih cestah ...

cheryl, liam payne (4) Najstnica.si

Tako sta utišala govorice o razhodu

manca spik Njena.si

Manca Špik ga ima dovolj

Anne po porodu Njena.si

V to fotografijo je ujel srečo in bolečino ...

Zabavno Novo mesto

Kakšna je dežela Tuja taja, kakšni so Piko vitamini in kaj pravi sraka Špela?

Piše: P.M.

Čas objave:
25.01.2018 17:48

Maja Kokol, priljubljena dolenjska animatorka in otroška glasbenica, je izdala drugo samostojno ploščo Pravljične pesmice.

Maja, ki jo na Dolenjskem že dobro poznamo kot nadvse zanimivo animatorko, s pravljičnimi nastopi najmlajše že dolga leta pelje v čarobno doživetje in brezskrbno rajanje. Tovrstne dogodivščine dviguje na čisto samosvoj nivo z avtorsko glasbo, ki je najzahtevnejše otroško občinstvo prepričala že na prvi plošči z naslovom Zapleši z nami, zdaj pa je izdala že drugo z naslovom Pravljične pesmice. Na njej je enajst avtorskih skladb, pod katere se je podpisala sama, za glasbo pa so poskrbeli Jani Lipičnik, Marko Pezdirc in Grega Sulejmanovič.

Kakšna je dežela Tuja taja, kakšni so Piko vitamini in kaj pravi sraka Špela boste lahko izvedeli v Pravljičnih pesmicah, ki jih je Maja danes predstavila v našem studiu. Renati Mikec je zaupala tudi, da je še posebno ponosna na trenutni projekt v sodelovanju s Komunalo Novo mesto ''Reci naravi da'', v sklopu katerega z aktualno predstavo ''Gozdne sračkarije'' poudarjajo pomen recikliranja.

Maja sicer sinhronizira tudi risanke. V kateri izredno priljubljeni seriji jo lahko trenutno slišite, pa preverite v priloženem tonskem posnetku pogovora.

Pogovor z Majo Kokol