milano, ulični prodajalec Svet24.si

Po polnoči nemogoče do sladoleda in vode

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Zabavno Novo mesto/Ljubljana

FOTO: Najobetavnejši rock vokalist pokazal svojo kraljico

Piše: P.S./M.K.

Čas objave:
23.05.2018 19:11

Voditelj na Radiu Krka in vokalist skupine Captain Morgan's Revenge, velja za najbolj obetaven slovenski rock vokal. Radijec svojega talenta ne more več skrivati, sploh odkar je zanj izvedela tudi prestolnica. Tam pa se Krkaš ni pojavil sam, ampak je pokazal svojo kraljico noči in požel veliko pozornosti.

Rok močno razgibava svoje glasilke, bodisi v etru Radia Krka, ali pa pri petju rokerskih komadov. Da je njegova kraljica glasba, je odlično dokazal na koncertu ob izdaji prvega albuma Queen of the night. 

Captain Morgan's Revenge_18-5-2018 (52)_preview.jpeg

Novomeški rockerji Captain Morgan's Revenge, so v petek, 18. maja, z eksplozivnim promocijskim koncertom v polnem ljubljanskem Ortu uspešno pospremili na pot svoj prvi album Queen of the night.

Dejstva o kraljici noči so zgovorna
• QUEEN OF THE NIGHT predstavlja deset avtorskih pesmi
• Frontman Rok Žurga velja za najbolj obetaven slovenski rock
vokal
• Težko pričakovani promocijski koncert je zapolnil vse
kapacitete v Ortu
• Gost večera Matevž Šalehar Hamo,bendu napoveduje svetlo prihodnost 

Captain Morgan's Revenge_18-5-2018 (18)_preview.jpeg

Promocijski koncert je bil vroč in eksploziven, kot se za težkokategorne rockerje spodobi! Karizmatični frontman Rok Žurga, kitarist Žiga Vovko, bobnar Maksim Špelko in basist Nejc Godec, so dokazali, da rokenrol sešteva glasnost, humor, znoj in glasbo. Nastop je bil suveren, točen, dramaturško osmišljen in energičen. Kot plošča, saj so tudi to v studiu posneli v živo! »Izdelek nam je res všeč, od vsega najbolj dejstvo, da je živ in da ga bomo lahko na odru vsakič znova reinkarnirali. To je bistvo rokenrola!« je Žurga albumu zaželel srečno pot.

Captain Morgan's Revenge_18-5-2018 (44)_preview.jpeg

Bendu sta se ne odru pridružila tudi glasbena gosta Matija Buh in Matevž Šalehar Hamo
»Koncert je bil super!« je potrdil HAMO. »Dobra energija, perfektna izvedba, dobri glasbeniki in izjemno dober vokalist. To so vse krasni pogoji, da se jim obeta zelo lepa prihodnost. Zdaj morajo opraviti še izpit iz vztrajnosti in trme. Ko opraviš to, si velik bend! Mislim, da bodo še velik bend. Že zdaj so!«

Captain Morgan's Revenge_18-5-2018 (31)_preview.jpeg

Morgani mislijo resno, dogodek na nivoju
Da Morgani mislijo resno, so dokazali tudi z brezhibno organizacijo dogodka. Poskrbeli so za promocijska darila povabljenim gostom, svoje nove oboževalce so v tednih pred koncertom vpisovali na listo gostov, za obiskovalce pa so pripravili tudi posebno akcijo prodaje zgoščenk, USB ključev in majic. Kot se za tovrstno priložnost in duh rokenrola spodobi, so člani benda večer preživeli v druženju z obiskovalci.

Zagnani novomeški rokerji bodo ploščo predstavljali na poletnih festivalih po državi, zabeležili pa so tudi nekaj jesenskih klubskih datumov.