Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Zabavno Novo mesto

Rok Žurga se spogleduje s tujino

Piše: M.K.

Čas objave:
15.12.2018 21:01

Letošnje iztekajoče se leto, bo Krkinemu radijcu in najobetavnejšemu slovenskemu rock vokalistu Roku Žurgi za vedno ostalo med najlepšimi spomini. Njegova skupina Captain Morgan's Revenge je izdala komad H.R. in z njim vzbudila veliko pozornosti v tujini. Komad se je povzpel celo na 1. mesto glasbene lestvice najboljših 10 na Radiu Bloodstream.

»Ne samo da smo bili dvakrat na lestvici angleške radijske postaje, (1x na prvem 1x na šestem mestu), tudi v Bosni smo naredili močan vtis, saj smo domov prinesli tudi listek, ki je bil zataknjen za brisalcem našega kombija na katerem je pisalo "Najbolji ste <3". Vsekakor si želim, da še kdaj ponovimo ali celo presežemo ta uspeh, " je povedal Rok. Po uspešnem poletju promocije prvenca Queen Of The Night, novomeščani Captain Morgan's Revenge navdušujejo z novim singlom Wet Bed.

Novomeški rokerji (uigrani postavi Rok Žurga, Maksim Špelko in Nejc Godec, se je jeseni pridružil še Janez Janežič), bodo zadnjič letos nastopili 22. decembra v Novem mestu, njihov koncertni koledar pa že polnijo datumi za domača in tuja koncertna prizorišča. Do takrat pa bo Krkaš razpet med snemalnim studiem in studiem Radia Krka.