gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Zabavno Novo mesto

FOTO&VIDEO: Pa je šla najdaljša kita na radiu Krka

Piše: M.K.

Čas objave:
20.01.2019 06:21

Radijcu Roku Žurgi se je življenje že v začetku leta obrnilo na glavo. Odločil se je za veliko spremembo v zvezi s svojo frizuro. Z njo je zbujal precej pozornosti, saj je bila vse prej kot vsakdanja.

Lase si je začel puščati rasti nekje sredi leta 2016, ko so bili dovolj dolgi, pa si jih je spletal v nenavadno, a zelo lepo kito. Dolga je bila skoraj pol metra. »In zakaj se je sploh odločil za spremembo ? »Ne ni bila stava, ne vem... Enostavno sem rekel, da bi bilo mogoče dobro malo prevetriti vse skupaj. Lasje mi zelo hitro rastejo, tako da bo po moje kmalu spet čop«, se veseli radijec.

IMG_20190116_081716.jpg
In Rok v novi podobi
R.Ž.

Povprašali smo ga še, če je bila odločitev težka in Krkaš je iskreno povedal: »Hja... Precej. Čeprav mislim da je bilo meni še najlažje, v primerjavi z mojo družbo, na odzive sodelavcev pa še čakam, tako da, če me drug teden ni v službo... veste zakaj,« se smeji Rok in pravi, da ko se pogleda v ogledalo, se svojega novega videza ne ustraši. »Ne. Nisem se rodil z dolgimi lasmi, tako da v bistvu zame to ni nič novega.«

In komu je zaupal svoje lase? »To čast sem prepustil brivcu Edisu iz Novega mesta. Za spomin pa je kito spravila moja Suzana, čeprav ni taka, da bi jo lahko kar namestil nazaj k zdajšnji frizuri, če bi me zagrabila nostalgija«, razlaga pogumni Rok. Pravijo, da je v laseh moč, kaj pa čuti on, je kakšna razlika ? »Glava je malo lažja, lasje so hitreje suhi, to je pa tudi vse kar je... Aja... Pa malo me še zebe v glavo«, dodaja Rok, ki pa kljub temu ne nosi kape, raje se pogreje v studiu Radia Krka, na najboljšem zame.