Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Zabavno Ljubljana

VIDEO&FOTO: Zadnja priložnost za obisk gala spektakla legendarnega tenorja

Piše: Svet24

Čas objave:
21.10.2018 11:14

Vrhunski tenor José Carreras se je odpravil na svojo zadnjo turnejo, v kateri se poslavlja od občinstev po vsem svetu. 10. marca 2019 bo na vašo željo obiskal tudi Slovenijo, zato si svojo vstopnico za gala spektakel v ljubljanski Areni Stožice, zagotovite že zdaj!

Kralj čustvenih performansov in eden izmed najlepših tenorskih vokalov vseh časov, se s čustveno poslednjo turnejo, poslavlja od opernih dvoran in občinstev po vsem svetu. V svoji dolgoletni karieri je sodeloval s prestižnimi opernimi hišami, največjimi orkestri in skladatelji na svetu ter pustil velik pečat v svetu klasične glasbe, tako s samostojnimi performansi, kot tudi v legendarni zasedbi Treh Tenorjev, ko je v družbi Plácida Dominga in Luciana Pavarottija, navduševal polne dvorane obiskovalcev po vsem svetu in poskrbel za vrhunske, čustev polne koncerte.

Po dolgoletnem ustvarjanju in številnih prestižnih nagradah, ki jih je prejel za svoje delo ter po hudi bolezni, se je pred leti znova podal pred občinstva in na operne odre ter poskrbel za vrnitev, kot je še ni bilo. Njegov glas velja za enega izmed najlepših tenorskih vokalov vseh časov, njegova vrnitev na klasične odre pa nedvomno zajema romantičen repertoar, ki ga s svojo nežnostjo in vrhunskim glasom, približa obiskovalcem svojih koncertov in jih prav gotovo ne pusti ravnodušnih.

''To so pesmi, ki me vsakič, ko jih slišim, popolnoma raznežijo. V njih je strast, so čustva, v mojem srcu pa poseben občutek, ki ga poslušalcem pokažem skozi svoj glas,'' José Carreras. 
Vabimo vas, da se poslovilne turneje enega izmed najlepših tenorskih vokalov, če ne celo najlepšega, udeležite tudi sami in začutite romantično noto njegovega glasu. V sklopu zadnje, poslovilne turneje, bo legendarni tenor, obiskal tudi Ljubljano. Občinstvo v ljubljanski Areni Stožice bo pustil brez besed 10. marca 2019.

''Poje s svojo dušo … o ljubezni, smrti, prizadevanjih, strasti … na svoj, neprimerljiv način. ''   Classic FM

''… eden izmed najlepših tenorskih vokalov vseh časov …''    Evening Standard IK

Vstopnice za poslednji gala operni spektakel legendarnega tenorja, so že na voljo na bencinskih servisih Petrol, spletnem mestu www.petrol-ticket.si, lastnih prodajnih mestih Eventim in spletnemu mestu www.eventim.si!

vstopnice.png
Jose Carreras - Arena Stožice, 10.marec 2018
Svet24