jan dora plestenjak Odkrito.si

Jan Plestenjak zaradi težke operacije v skrbeh

meghan markle Svet24.si

Meghanina bodoča svakinja poskrbela za nov ...

Ženska, sonce Petisvet

Astro nasveti: od 23.7. do 29.7.2018

pohabljanje ženskih spolnih organov Svet24.si

Hčerka mu je izkrvavela, a oče grozljivo prakso ...

fabjan1_E&A (423)r_Foto_Znidarsic Svet24.si

Sanjska poroka Erike Fabjan in njenega odbojkarja ...

Shawn Mendes, Hailey Baldwin Najstnica.si

Shawn Mendes se je odzval na zaroko Hailey Baldwin...

Tina Maze Njena.si

Sproščena Tina Maze v kopalkah

Zabavno

Kako otroku zarepaš pesmico?

Piše: R.K.

Čas objave:
06.02.2018 13:10

V studiu Radia Krka smo gostili raperja Zlatka, ki je predstavil svojo novo pesem Ponos, ki napoveduje njegov prihajajoči album.

Pesem Ponos posveča vsem športnikom in predvsem otrokom, ki si želijo postati uspešni in nastopati pod slovenskim grbom. Pravi, da je ponosen na njih in na to, da se trudijo in marsičemu odrekajo. Prav tako pa je ponosen na slovenske legende, ki jih pozna ves svet in zaradi katerih Slovenijo pozna ves svet. Kot nalašč za uvod v letošnje zimske olimpijske igre!

Pri ustvarjanju svojega novega albuma pa mu je v navdih tudi Ivan Cankar.  Svoj fužinski hribček, na katerem je odrastel in šel skozi marsikaj, lahko enači s klancem, ki je zaznamoval tega slovenskega pisatelja. Vlak, ki ga je nekoč spremljal vsakodnevno, denimo primerja s Cankarjevim tekom za vozom. Po Prešernu in Plečniku torej zdaj še Cankar. 

V pogovoru z voditeljico Eriko Kralj nam je Zlatko med drugim zaupal, kdo so bili njegovi vzorniki v otroštvu.V videu pa lahko preverite še, kako se znajde v vlogi očeta treh otrok in kako zveni, če otroku očka zarepa pesem Kuža pazi.