gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Jutro na Krki Novo mesto

Jože Potrebuješ da največ na vonj

Piše: RK

Čas objave:
26.05.2021 10:15

Jože Potrebuješ je Petri in Juretu zaupal, kaj bi svetoval sam sebi pri 18-ih letih, pa tudi to, s kom bi reševal situacijo po zlomljenem ključu v zidanici na Dolenjskem.

V sredinem Jutru na Krki sta imela Petra in Jure prvega gosta v živo od septembra. To je bil eden in edini Čuk, Jože Potrebuješ. V pogovoru jima je zaupal, kaj je med prebolevanjem okužbe s korono najbolj pogrešal, pridružil pa se jima je tudi v jutranji debati o tem, kaj bi človek rekel sam sebi, če bi imel možnost skoka v preteklost, ko je bil star 18 let. Takrat je bil Jože v vojski, kaj bi si svetoval prisluhnite v pripetem posnetku, v katerem pa je Jože povedal tudi to, s kom in na kak način bi reševal situacijo v zidanici, v kateri bi ostal zaklenjen po zlomljenem ključu.

jože-potrebuješ, čuki, intervju
Jože Potrebuješ na obisku v studiu radia Krka
R.K.
 

jože-potrebuješ, čuki, intervju
Jože Potrebuješ na obisku v studiu radia Krka
R.K.

Čuki so sicer samo v nekaj dneh po objavi nove pesmi Mogoče, na YouTube osvojili vrh lestvice in presegli 170 tisoč ogledov.

Mogoče
Mogoče
Čuki

Zelo življenjska in hkrati čukovsko navihana hvalnica tej čudežni besedi "mogoče" vas bo od trenutka, ko jo boste prvič slišali, zasvojila s spevnostjo, živahnim plesnim ritmom in predvsem simpatično zgodbo med dekletom in fantom. Kakšen pomen in predvsem kakšno moč ima beseda »mogoče« v naših medčloveških odnosih, jo večkrat izgovarjajo ženske ali moški, komu bolj koristi in kdo jo večkrat uporabi za »klic v sili«.... ? Vse to se da razbrati iz te pesmi. Pa tudi to, da četudi gre ta beseda mnogim fantom rahlo na živce, v resnici sploh ni tako slaba. Med skrajnima možnostma »da« in »ne«, pušča še vedno možnost in priprta vrata za marsikaj. Torej nam daje povod in upanje, da vztrajamo in poskusimo znova in znova.

jože-potrebuješ, čuki, intervju
Jože Potrebuješ, Petra Majdič in Jure Zupanič
R.K.

INTERVJU JOŽE POTREBUJEŠ ČUKI 26052021