Ilyushin Il-96-300 Svet24.si

"Putinovo letalo" pristalo v Švici

profimedia-0370438252 Svet24.si

Slovenska družina z regresom na jahto

nova24tv, sds, janez-janša, boris-tomašič Necenzurirano

Madžari prodali Nova24TV. Razkrivamo, kdo je ...

kdo vam laze1 Reporter.si

Bumerang za Tomašiča: tožilstvo že preiskuje ...

roglic 22 pm Ekipa24.si

Primož Roglič padel! Slovenec je bil žrtev ...

mark Zuckerberg Odkrito.si

Konec ali novi začetek!?

Roglič Ekipa24.si

Ste že videli to?!? Tako si Primož Roglič ...

Jutro na Krki

Imamo frišnega dolenjskega zeta

Piše: R.K.

Čas objave:
29.10.2021 07:39

Danes se je ekipi najbolj dolenjskega radia Krka pridružil vedno nasmejani Arnej Ivkovič, ki bo osvajal srca vseh nas na in pred radiem, pa tudi vseh dolenjskih tašč. Mu bo uspelo?

V Jutru na Krki sta Arneja Ivkoviča odprtih rok sprejela in z veseljem predstavila poslušalcem odgovorna urednica Petra Majdič in voditelj Jure Zupančič. Preverila sta, kako je Arnej sploh postal dolenjski zet ter mu postavila najbolj podgurske izzive. Kako mu je uspevalo preverite v pripetih posnetkih.

Plesna zvezda
Arneja Ivkoviča se sicer najbolj spomnimo iz plesnega šova Zvezde plešejo, kjer je v 2. sezoni na parketu zavrtel znane slovenke Natalijo Bratkovič, Ilko Štuhec, Alenko Godec ter Laro Komar. V 3. sezoni oddaje pa si je s pevko Tanjo Žagar priplesal zmago.

Sicer pa Arnej pleše od malih nog - že v vrtcu je nastopal na velikih odrih. Plesno kariero je začel leta 2005 v show danceu, po razpadu skupine pa je kariero nadaljeval v latinskoameriških in standardnih plesih. Je prejemnik priznanja za športnika leta 2012 in 2016, udeleževal se je domačih in mednarodnih tekmovanj, kjer je bil večni finalist, pohvali pa se lahko tudi s številnimi odličnimi rezultati. Bil je dolgoletni član državne reprezentance, barve Slovenije pa je zastopal tudi na Evropskem prvenstvu v standardnih plesih. Večkrat ste ga lahko tudi zasledili po televiziji v raznih šovih, narodnozabavnih ali razvedrilnih oddajah.

Pred kratkim pa je Arnej odšel za svojim srcem in pristal v srcu Dolenjske pri svoji ljubezni.

JUTRO Z ARNEJEM 1


JUTRO Z ARNEJEM 2


JUTRO Z ARNEJEM 3


JUTRO Z ARNEJEM 4


JUTRO Z ARNEJEM 5


JUTRO Z ARNEJEM 6


JUTRO Z ARNEJEM 7


JUTRO Z ARNEJEM 8


JUTRO Z ARNEJEM 9