Sončni mrk Dobra karma

5. junij 2020: začetek sezone mrkov! Kaj to ...

elon musk Svet24.si

Elon Musk pozval k 'razbitju' Bezosovega Amazona

marko-perkovic-thompson_pl6 Reporter.si

Hrvaški pevec Thompson bo lahko od Slovenije ...

koronavirus, covid-19, testiranje, test Svet24.si

Včeraj potrdili dve okužbi: v primeru ...

07651X6465 Necenzurirano

Balkanski posli Telekoma brez sankcij za odgovorne...

14_1000x1000 Odkrito.si

Tako je videti zabava, ko Ceca postane babica!

Darja Gajšek Njena.si

Je Darjo Gajšek strah, da bi jo fotografirali v ...

Koronavirus - aktualno z Dolenjske Novo mesto

Aktualno 46: 4 nove okužbe v naši regiji iz Metlike, v Posavju za zdaj obvladljivo

Piše: P.M.

Čas objave:
04.04.2020 16:10

Med včeraj potrjenimi 977 okužbami, jih je na Dolenjskem, v Beli krajini in Posavju 119, kar je 4 več, kot včeraj. Vse štiri nove okužbe na našem koncu so potrdili v občini Metlika, kjer jih je zdaj 53.

Pri ostalih občinah se število ni spremenilo, v občini Trebnje jih je 11, v Mestni občini Novo mesto pa 9. Po sedem okuženih je v občinah Ribnica in Semič. V občini Črnomelj jih je 6, po štiri okužbe pa so zabeležili v občinah Sevnica, Šentrupert in Šmarješke Toplice. V občini Žužemberk sta dve, v Brežicah, Grosupljem, Ivančni Gorici in Kočevju so po tri. V občinah Dolenjske Toplice, Mirna in Mokronog-Trebelno pa je po ena okužena oseba. Na Dolenjskem in v Beli krajini je tako 109 okužb, v Posavju pa 10. Na posavskem koncu so sicer zadeve obvladljive, pojasnjujejo v tamkajšnji Civilni zaščiti. Tudi na občinah Brežice, Krško in Sevnica so pripravili telefonske številke, na katere lahko pokličejo občani za pomoč in usmeritve, pojasnjuje vodja izpostave Zdenka Močnik (več v pripetem posnetku):
 
Telefonske številke, na katere lahko pokličete, najdete na spletni strani posamezne občine, pa tudi na naši spletni strani radiokrka.si. Tam, pa tudi v programu v živo kot tudi v izrednih rubrikah bomo na radiu Krka še naprej spremljali zadnje dogajanje glede epidemije, sveže informacije vam rubriki Aktualno z Dolenjske ponovno prinesemo jutri ob 11. uri in 10 minut.

Koronavirus – Aktualno z Dolenjske, 4.4.2020 16:10