kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Koronavirus - aktualno z Dolenjske

Aktualno 82: KZ Metlika pomaga našim junakom

Piše: R.K.

Čas objave:
22.04.2020 16:10

V KZ Metlika del sredstev od spletnih naročil namejajo za dobrodelne pakete našim junakom. Dostavljali jih bodo do konca epidemije.

Včeraj so v Sloveniji potrdili devet okužb z novim koronavirusom, umrla sta še dva bolnika s covidom-19, skupaj 79. Skupno število hospitaliziranih se že teden dni zmanjšuje in je 82, 24 bolnikov je na intenzivni terapiji, v domačo oskrbo so jih odpustili osem.  V jugovzhodni Sloveniji sta bili potrjeni dve novi okužbi, zdaj jih je skupaj 155. Novi okužbi so potrdili v Trebnjem, kjer jih je skupno 17 in v Šentrupertu, kjer je po novem 7 okuženih oseb. Največ okuženih v naši regiji je še vedno v Metliki, 68.

V KZ Metlika del sredstev od spletnih naročil na www.metlika-gastro.si namenjajo za dobrodelne pakete našim JUNAKOM. Do konca pandemije koronavirusa bodo najbolj obremenjenim zaposlenim dostavljali dobrodelne pakete dobrin v vrednosti 100 evrov, in sicer v ustanove, kjer delajo.

Zato se Kmetijska zadruga Metlika zahvaljuje vsem, ki z nakupovanjem v njihovi novi spletni trgovini pomagate najbolj zaslužnim v trenutni situaciji.

S pomočjo najzvestejših partnerjev projekta v KZ Metlika dnevno pomagajo zdravstvenemu osebju, delavcem v domovih za ostarele in preostalim, ki so v tej izredni situaciji med najbolj obremenjenimi in požrtvovalnimi v državi.



V KZ Metlika se iskreno zahvaljujejo najbolj zvestim partnerjem, ki sodelujejo pri projektu POMAGAJMO JUNAKOM: podjetju Fructal, G3 spirits, Merit HP, Ljubljanske mlekarne, Radenska, Žito, Podravka, s pomočjo katerih dnevno dostavljajo dobrodelne pakete.

V novi spletni trgovini metlika-gastro.si ponujajo hrano, pijačo in tudi galanterijo. Da bi zagotovili nemoteno dostavo, so okrepili ekipe zaposlenih v skladišču in dostavnih službah. Trenutni dostavni roki so od enega do štiri dni po prejetem plačilu.

Naročene izdelke dostavljajo tudi na drug naslov, kar pomeni, da lahko kupci oddajo naročilo za svoje svojce, ki živijo na drugem naslovu.

Dobrodelne pakete za naše junake so že dostavili na infekcijsko kliniko v Ljubljano, dom starejših Ljubljana Vič – Rudnik (enota Bokalce), dom starejših Metlika in v zdravstveni dom Piran.

Koronavirus - Aktualno z Dolenjske, 22.4.2020, ob 16:10