Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

KRKA OB ENIH Novo mesto

AVDIO: Krka ob enih - Novomeška bolnišnica lani poslovala pozitivno

Piše: M.K.

Čas objave:
01.03.2019 13:05

V informativni oddaji Krka ob enih, je bila danes z vami Martina Kuplenk.

SVET NA KRKI:  Na centrih za socialno delo in upravnih enotah so danes začeli uvajati enotni informacijski sistem Krpan. Ta bo zaposlenim olajšal delo z dokumentacijo. 

Na svetovnem prvenstvu v nordijskem smučanju v Seefeldu se bodo danes skakalci potegovali za zadnji komplet kolajn v posamični konkurenci. Na srednji napravi se bo tekma začela ob 16. uri, na njej pa bo tudi četverica Slovencev. V kvalifikacijah je bil včeraj najboljši Slovenec Peter Prevc na osmem mestu.

KRKA DOMA: 
V Splošni bolnišnici Novo mesto so lani ustvarili skoraj 65 milijonov evrov prihodkov.  Poslovno so po interventnem sanacijskem vložku v znesku 4,4 milijona evrov preteklo leto končali z nekaj manj kot 400.000 evrov presežka prihodkov nad odhodki. 

Člani Društva vinogradnikov Semič so pred dnevi na učnem vrtu dr. Derganca v tako imenovanem učnem vinogradu, opravili potrebna spomladanska dela.  Trte so obrezali, nastavili in prevezali, pripravili pa so tudi vseh 25 sort na pomladansko vegetacijo. 

Konec tega tedna bo tudi pri nas v znamenju pustnih norčij. Največje pustovanje na Dolenjskem prirejajo v Kostanjevici na Krki. Največje pustovanje v Posavju, pa bo v Dobovi.  Na OŠ Drska bo jutri od 15. do 17. ure, Mojčin pustni karneval. Vsaka maškara bo poleg krofa in nagrade dobila plastenko vode, prazno bodo odvrgli v zabojnik. Zbrane plastenke bodo odpeljali na Dinos ter denar podarili Splošni bolnišnici Novo mesto za sofinanciranje nakupa monitorja za nadziranje vitalnih funkcij novorojenčka na Ginekološko-porodniškemu oddelku.

Krka ob enih, 01.03.2019

Informativna oddaja Radia Krka ob 13. uri