Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

KRKA OB ENIH Novo mesto

AVDIO: Krka ob enih - Danini prodaji gre poletna vročina na roko

Piše: Radio Krka

Čas objave:
25.07.2019 13:05

V informativni oddaji "Krka ob enih" sem bila danes z vami Mojca Prosenc.

SVET NA KRKI: Na dolenjski avtocesti se je med predoroma Debeli hrib in Mali vrh v smeri Dolenjske nekaj pred 9. uro zgodila prometna nesreča v kateri sta bili udeleženi dve vozili, lažje pa je poškodovan en udeleženec.

Policija je na seznam oseb, za katerimi je razpisana tiralica ali evropski nalog za prijetje, uvrstila poslovneža Sergeja Racmana, zaradi suma zlorabe prostitucije v klubu Marina.

Sladkor v prevelikih količinah škoduje otroškim zobem. Še bolj kot čokolade in druge sladkarije so nevarne sladke pijače, ker praktično vse vsebujejo sladkor, otroci pa jih imajo večkrat na razpolago.


KRKA DOMA: Prodaja Dane, mirnske proizvajalke pijač, je ob polletju dosegla devet milijonov evrov in je za dobre štiri odstotke presegla primerljivo lansko. Na rast Danine prodaje je ugodno vplivala tudi letošnja poletna vročina.
V Koprivnici v Občini Krško so po junijskem podpisu pogodbe o gradnji prizidka in rekonstrukciji tamkajšnje devetletne osnovne šole s počitnicami stekla gradbena dela. Izvajalci želijo namreč čim več hrupnih del opraviti med šolskimi počitnicami, nato pa se lotiti še drugih manj zvočno obremenjujočih.
Namiznoteniški klub Krka Novo mesto je bogatejši za novo knjigo. Prgišče spinov razkriva več kot 150 priimkov, povezanih z novomeškim namiznim tenisom in je nova knjiga Janeza Pezlja. V knjigi je objavljenih 34 anekdot, enajst jih je z imenitnimi karikaturami opremil tudi v Sloveniji uveljavljeni novomeški karikaturist Branko Babić.

Osrednja informativna oddaja, 25.7.2019

Krka ob enih