Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

KRKA OB ENIH Novo mesto

AVDIO: Krka ob enih - Mednarodni atletski miting v Novem mestu

Piše: Radio Krka

Čas objave:
24.07.2019 13:05

V informativni oddaji "Krka ob enih" sem bila danes z vami Mojca Prosenc.

SVET NA KRKI: Z vročim in suhim vremenom se povečuje požarna ogroženost. Velika požarna ogroženost je med drugim tudi na Kočevskem in v Spodnjem Posavju.


Čeprav ni prepovedana, vožnja v natikačih, petkah ali bosih nog ni varna, opozarjajo na AMZS. Če bi policist ugotovil, da je zaradi neprimernega obuvala zmanjšana možnost obvladovanja vozila, bi voznika lahko oglobil s 120 evri.


Davčnim zavezancem, ki so prejeli informativne izračune dohodnine z datumom odpreme 31. 5. in imajo doplačilo se rok za plačilo izteče 31. 7.


KRKA DOMA: V Novem mestu danes že tridesetič pripravljajo mednarodni atletski miting, na katerem bodo nastopili tekmovalci in tekmovalke iz 14 držav, med njimi skoraj vsi najboljši slovenski atleti. Na stadionu Portoval se bo miting, na katerem se bo med seboj pomerilo preko 150 atletinj in atletov, začel ob 18-ih.


V Kočevju vnovič opozorili na problem neustreznega nadzora na divjadjo. Civilna iniciativa Aktivna Kočevska je na ministrstvo za okolje in ministrstvo za kmetijstvo naslovila ogorčen javni protest in poziv.


V Ganglovem razstavišču na metliškem gradu je na ogled razstava likovnih in fotografskih del, ki so nastala na 9. taboru ljubiteljskih slikarjev in fotografov Slovenije, ki je potekal v Metliki, v okviru mednarodnih poletnih kulturnih prireditev »Pridi zvečer na grad.

Osrednja informativna oddaja, 24.7.2019

Krka ob enih