Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

KRKA OB ENIH Novo mesto

AVDIO: Krka ob enih - Na Dobu dva napada na paznike

Piše: Radio Krka

Čas objave:
26.07.2019 13:05

V informativni oddaji "Krka ob enih" sem bila danes z vami Mojca Prosenc.

SVET NA KRKI: Danes popoldne in zvečer bodo ob nevihtah možna krajevna neurja z nalivi, sunki vetra in točo. Neurja bodo najbolj verjetna v vzhodni polovici Slovenije.
Policisti so včeraj v Zidanem Mostu obravnavali 29-letnega voznika osebnega avtomobila, ki je v naselju, kjer je hitrost omejena na 50 kilometrov na uro, vozil 148 kilometrov na uro.
Nesrečo tovornega vlaka pri Hrastovljah konec junija je povzročil zlom kretnice oz. ostrice kretnice, kažejo prve ugotovitve. Zakaj se je kretnica zlomila, bo ugotavljal neodvisni inštitut.


KRKA DOMA: Na upravi za izvrševanje kazenskih sankcij so potrdili, da sta se v zaporu na Dobu zgodila dva napada na pravosodna policista. V enem je do napada prišlo v postopku odvzema računalnika obsojencu. V drugem primeru pa je obsojenec policista napadel z odrivanjem vrat in ga poskusil napasti z vilicami.
Dela obnove regionalne ceste skozi Bučko dobro napredujejo, včeraj so na prvem delu od Jarčjega vrha proti gasilskemu domu že začeli s polaganjem grobega asfalta. Dela obnove ceste z ureditvijo pločnika in avtobusnih postajališč potekajo na več odsekih hkrati.
Na Portovalu se je odvil jubilejni, 30. mednarodni atletski miting. V sončnem in vročem popoldnevu je nastopilo okoli 230 atletov in atletov iz 13 držav, dobra polovica je bila slovenskih.

Osrednja informativna oddaja, 26.7.2019

Krka ob enih