mojca_fartek_retnje_pp_trzic_22.4.2024 (1) Svet24.si

56-letna Mojca od doma odšla peš, vrnila se ni. ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

KRKA OB ENIH Novo mesto

AVDIO: Krka ob enih – Nova etapa vodovoda in kanalizacije v Ždinji vasi

Piše: Radio Krka

Čas objave:
16.04.2021 13:05

V informativni oddaji "Krka ob enih" sem bila danes z vami Mojca Prosenc.

SVET NA KRKI:
Danes dopoldan je v Turjaškem naselju v občini Kočevje zagorelo v pritličnem stanovanju bloka. Gasilci so pogasili požar, evakuirali 35 stanovalcev, prezračili blok ter pregledali prostore. V požaru je bil uničen večji del inventarja v stanovanju. Vzrok požara še ugotavljajo.

Celjski kriminalisti so na širšem celjskem območju opravili 16 hišnih preiskav s področja neupravičene proizvodnje in prometa z drogami, prepovedanega prehajanje meje ali ozemlja, izdaje tajnih podatkov ter dajanja podkupnin ter ob tem 12-im osebam odvzeli prostost.

KRKA DOMA:
Še ta mesec se bodo pričela dela 2. in 3. etape prve faze izgradnje vodovoda in kanalizacije na območju Ždinje vasi. Skupna vrednost pogodbenih del znašla nekaj več kot 890.000 evrov, dela, ki bodo obsegala izgradnjo vodovoda v delu naselja Ždinja vas in izgradnjo komunalne kanalizacije v delu naselja Ždinja vas, pa bodo zaključena do konca novembra.

Svet Splošne bolnišnice Brežice je dozdajšnji direktorici Anici Hribar kot edini kandidatki za to mesto izglasoval vnovični mandat. Hribarjevi mora njen drugi mandat na čelu te posavske bolnišnice potrditi še vlada, dozdajšnji mandat pa ji poteče konec junija. Hribarjeva pričakuje, da naj bi vlada njen novi mandat na čelu brežiške bolnišnice potrdila v približno mesecu dni.

Prireditelji kolesarske dirke po Sloveniji so sporočili, da letošnja izvedba dirke bo. Slovenija bo tako po enoletnem premoru spet gostila pisano kolesarsko karavano in nekatere najboljše kolesarje sveta, ki se bodo potegovali za zeleno majico zmagovalca na 27. kolesarski dirki po Sloveniji. Napeto merjenje moči v boju za zeleno (fight for green) na zahtevnih in razgibanih trasah letošnje dirke bodo tako lahko kolesarski navdušenci spremljali od 9. do 13. junija. Kje bo tekla trasa letošnje dirke pa zaenkrat še ni znano.

Osrednja informativna oddaja, 16.4.2021

Krka ob enih