humanity-4150261_1920 Dobra karma

Tarot napoved: lahko pričakujemo generacijo ...

uroš urbanija Svet24.si

Prvak SDS ponovno vpoklical zvestega in uslužnega...

raz20 009 Reporter.si

Kdo ureja okolico vile Zmaga Jelinčiča v ...

Maha Vajiralongkorn Svet24.si

Kontroverzni kralj se je v Alpah »samoizoliral« ...

Vlado Kreslin Necenzurirano

Kdo je že zaprl s.p.? Helena Blagne, Vlado ...

ZvezdePlesejo_skupinska_pokoncna2 (1) Odkrito.si

Zvezde plešejo - To se jim dogaja sedaj!

trenerka Njena.si

Nataši Gorenc umrl oče, strah jo je za mamo

KRKA OB ENIH Novo mesto

AVDIO: Krka ob enih - V Brežicah za okrepitev zdravja različnih starostnih skupin

Piše: Radio Krka

Čas objave:
26.02.2020 13:02

V informativni oddaji "Krka ob enih" sem bila danes z vami Mojca Prosenc.

SVET NA KRKI: Predsednik republike Borut Pahor se bo danes sestal s prvakom SDS Janezom Janšo. Glede na to, da so sveti strank SDS, SMC, NSi in DeSUS sinoči potrdili vstop v Janševo vlado, je pričakovati, da ga bo Pahor tudi predlagal za mandatarja.

Splošni bolnišnici Celje in Jesenice sta zaradi preventivnih ukrepov ob pojavu koronavirusa v regiji prepovedali obiske na vseh oddelkih bolnišnice. Do preklica prav tako velja popolna prepoved obiskov v UKC Ljubljana in UKC Maribor.


KRKA DOMA: V občini Brežice so novembra lani zagnali projekt Stavi na zdravje, s katerim želijo okrepiti kakovost življenja občanov. Projekt je najprej namenjen mladim, starim od 15 do 29 let. Z njim želijo mlade in preostale občane navdušiti za več gibanja in okrepiti vključevanje v športne dejavnosti.


Krški so bili pretekli teden obveščeni o vlomu ko je neznanec skozi okno vlomil v stanovanjsko hišo in ukradel prenosni računalnik, ročne ure, zlat nakit ter povzročil za okoli 2500 evrov škode. Sevniški policisti so istega dne v Stržišču ustavili osebni avtomobil, v katerem je bil kot potnik 49-letni osumljenec, ki je imel pri sebi ukradene predmete in osumljen še najmanj petih vlomov. Osumljenec, ki so ga v zadnjih osmih letih že 18-krat obravnavali zaradi premoženjskih kaznivih dejanj, je v priporu.


Košarkarji začenjajo nastope v SKL za prvaka z drevišnjo tekmo proti Cedeviti Olimpiji v ljubljanskih Stožicah. Krkaši so v letošnji sezoni z Ljubljančani že igrali dve tekmi, nazadnje pa so v pokalu Spar pred 10 dnevi nesrečno izgubili. Tekma bo ob 18.30.

Osrednja informativna oddaja, 26.2.2020

Krka ob enih