kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

KRKA OB ENIH Novo mesto

AVDIO: Krka ob enih - V Brežicah za okrepitev zdravja različnih starostnih skupin

Piše: Radio Krka

Čas objave:
26.02.2020 13:02

V informativni oddaji "Krka ob enih" sem bila danes z vami Mojca Prosenc.

SVET NA KRKI: Predsednik republike Borut Pahor se bo danes sestal s prvakom SDS Janezom Janšo. Glede na to, da so sveti strank SDS, SMC, NSi in DeSUS sinoči potrdili vstop v Janševo vlado, je pričakovati, da ga bo Pahor tudi predlagal za mandatarja.

Splošni bolnišnici Celje in Jesenice sta zaradi preventivnih ukrepov ob pojavu koronavirusa v regiji prepovedali obiske na vseh oddelkih bolnišnice. Do preklica prav tako velja popolna prepoved obiskov v UKC Ljubljana in UKC Maribor.


KRKA DOMA: V občini Brežice so novembra lani zagnali projekt Stavi na zdravje, s katerim želijo okrepiti kakovost življenja občanov. Projekt je najprej namenjen mladim, starim od 15 do 29 let. Z njim želijo mlade in preostale občane navdušiti za več gibanja in okrepiti vključevanje v športne dejavnosti.


Krški so bili pretekli teden obveščeni o vlomu ko je neznanec skozi okno vlomil v stanovanjsko hišo in ukradel prenosni računalnik, ročne ure, zlat nakit ter povzročil za okoli 2500 evrov škode. Sevniški policisti so istega dne v Stržišču ustavili osebni avtomobil, v katerem je bil kot potnik 49-letni osumljenec, ki je imel pri sebi ukradene predmete in osumljen še najmanj petih vlomov. Osumljenec, ki so ga v zadnjih osmih letih že 18-krat obravnavali zaradi premoženjskih kaznivih dejanj, je v priporu.


Košarkarji začenjajo nastope v SKL za prvaka z drevišnjo tekmo proti Cedeviti Olimpiji v ljubljanskih Stožicah. Krkaši so v letošnji sezoni z Ljubljančani že igrali dve tekmi, nazadnje pa so v pokalu Spar pred 10 dnevi nesrečno izgubili. Tekma bo ob 18.30.

Osrednja informativna oddaja, 26.2.2020

Krka ob enih