Lauren Hunter Daman Svet24.si

Pred kamero se je ustrelila v vagino

mandarine Svet24.si

Pri nas prijavili hrvaške mandarine, ki so ...

Bryan Adams Svet24.si

Bryan Adams pozitiven – že drugič v enem mesecu!

janez jansa pl 3 Reporter.si

Je Janša sodobni Valjhun, ki skuša čim bolj ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Državni HSE plačuje Snežičeve tožbe proti ...

Gordana Grandošek Whiddon Njena.si

Vražja dama spregovorila o izgubi otroka

anamarija lampic Ekipa24.si

JO PREPOZNATE? Anamarija Lampič JEMLJE DIH! Naša...

KRKA OB ENIH Novo mesto

Krka ob enih – 76-letnik osumljen umora žene

Piše: Radio Krka

Čas objave:
22.11.2021 13:05

V informativni oddaji "Krka ob enih" sem bila danes z vami Mojca Prosenc.

SVET NA KRKI:
Minister za zdravje Janez Poklukar, ki se je danes cepil proti gripi, poziva državljane, zlasti tiste iz rizičnih skupin, da se tudi sami odločijo za cepljenje. Kot ob tem dodaja, je zmotno prepričanje, da nas cepljenje proti covidu-19 ščiti pred gripo in obratno.

Na današnjem nadaljevanju ponovnega sojenja v zadevi odrezana roka so Julija Adlešič, njen partner Sebastien Abramov ter njegova starša Tinka Huskić Colarič in Gorazd Colarič priznali krivdo. 

KRKA DOMA:
V Brestanici naj bi se v soboto zgodil umor - 79-letni moški naj bi umoril svojo 69-letno ženo. Klic o umoru so prejeli nekaj po 18. uri, na kraj je bilo napotenih več policistov in reševalci z zdravnico, ki so v stanovanjski hiši našli mrtvo 69-letnico in poškodovanega 79-letnega osumljenca. Tega so najprej zdravniško oskrbeli in ga pridržali na policijski postaji, a so naknadno pridržanje prekinili in ga še isto noč hospitalizirali v psihiatrični ustanovi. Vzrok in čas smrti naj bi razkrila sodna obdukcija, ki je bila odrejena.

V občini Dobrepolje počasi zaključujejo z izgradnjo centralne čistilne naprave, na katero bo po načrtih v prihodnjih letih postopoma priključen večji prebivalstva. Čistilna naprava bo del širšega kanalizacijskega sistema.

Poslopje nekdanje trške šole v Sevnici, v katerem zadnjih več kot 20 let deluje in zadnja leta tudi domuje Glasbena šola Sevnica, so ob njegovi 150-letnici letos celovito prenovili. Glasbeno šolo Sevnica zadnje šolsko leto obiskuje 170 učencev.

Namiznoteniški igralci Športnega društva SU so v soboto na Livadi gostili večkratne državne in pokalne prvake iz Maribora. Dobre priprave so se obrestovale in ekipi prinesle novo zmago. V soboto se bodo v Prekmurju pomerili z ekipo Kemo Puconci, ki je v letošnji sezoni še neporažena, a ciljajo na zmago.

Osrednja informativna oddaja, 22.11.2021

Krka ob enih