kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

KRKA OB ENIH

Krka ob enih: Bodo Trebanjci ostali brez hitre nujne pomoči zdravnika?

Piše: R.K.

Čas objave:
14.12.2022 13:02

V današnji osrednji informativni oddaji Krka ob enih: Bo 22 000 občanov iz Trebnjega, Mirne, Šentruperta in Mokronog-Trebelnega ostalo brez hitre nujne pomoči zdravnika?; 40-letnica delovanja Društva strojnih inženirjev in tehnikov Novo mesto.

SVET NA KRKI

Potem ko so včeraj zaradi lažnih groženj o postavljenih bombah že drugi dan zapored evakuirali šole, je črnogorsko ministrstvo za izobraževanje sporočilo, da bo do konca tedna pouk v vseh srednjih in osnovnih šolah v državi potekal na daljavo.

Okužba s humanim papilomavirusom je najpogostejša spolno prenosljiva okužba, s katero se večina spolno aktivnih ljudi okuži vsaj enkrat v življenju. V Zdravstvenem domu za študente Univerze v Ljubljani zato danes organizirajo 13. cepilni dan, na katerem se lahko mladi brezplačno cepijo proti HPV.

KRKA DOMA

Po informaciji o načrtovani reorganizaciji nujne medicinske pomoči, ki jo pripravlja delovna skupina na ministrstvu za zdravje, je završalo tudi v občini Trebnje. Po predlogu naj bi brez dežurne ambulante ostal tudi Zdravstveni dom Trebnje, kar pomeni, da bi več kot 22 000 občanov iz štirih občin ostalo brez pomoči zdravnika.

Društvo strojnih inženirjev in tehnikov Novo mesto obeležuje 40 let delovanja. V teh letih so dosegli veliko, za člane pripravljajo različna izobraževanja, ljudem pa predstavljajo uspešna domača podjetja, ki so znana tudi drugod po svetu. Zdaj je njihov glavni cilj pridobivanje novih mladih članov.

Osrednja informativna oddaja 14.12.2022