brioni, brionka, ladja Svet24.si

FOTO: Ob močnem neurju potonila ladja Brionka

zlato Svet24.si

Iskalec zlata zadel terno in obogatel

zapor ig 2 Necenzurirano

Spi v zaporu, čez dan pomaga osumljenim pranja ...

jerca legan milan cvikl m24 Reporter.si

Ločitvena vojna za luksuzno vilo: Umazano ozadje ...

primoz roglic lev Ekipa24.si

Kakšen kralj! Rogličev sin po dirki zasenčil ...

electra-elite Odkrito.si

Electra Elite - TAKO zasluži 1000 € na uro!

georgina rodriguez Ekipa24.si

Srhljivo razkritje Ronaldove izbranke: "Mali Angel...

KRKA OB ENIH

Krka ob enih: Bodo Trebanjci ostali brez hitre nujne pomoči zdravnika?

Piše: R.K.

Čas objave:
14.12.2022 13:02

V današnji osrednji informativni oddaji Krka ob enih: Bo 22 000 občanov iz Trebnjega, Mirne, Šentruperta in Mokronog-Trebelnega ostalo brez hitre nujne pomoči zdravnika?; 40-letnica delovanja Društva strojnih inženirjev in tehnikov Novo mesto.

SVET NA KRKI

Potem ko so včeraj zaradi lažnih groženj o postavljenih bombah že drugi dan zapored evakuirali šole, je črnogorsko ministrstvo za izobraževanje sporočilo, da bo do konca tedna pouk v vseh srednjih in osnovnih šolah v državi potekal na daljavo.

Okužba s humanim papilomavirusom je najpogostejša spolno prenosljiva okužba, s katero se večina spolno aktivnih ljudi okuži vsaj enkrat v življenju. V Zdravstvenem domu za študente Univerze v Ljubljani zato danes organizirajo 13. cepilni dan, na katerem se lahko mladi brezplačno cepijo proti HPV.

KRKA DOMA

Po informaciji o načrtovani reorganizaciji nujne medicinske pomoči, ki jo pripravlja delovna skupina na ministrstvu za zdravje, je završalo tudi v občini Trebnje. Po predlogu naj bi brez dežurne ambulante ostal tudi Zdravstveni dom Trebnje, kar pomeni, da bi več kot 22 000 občanov iz štirih občin ostalo brez pomoči zdravnika.

Društvo strojnih inženirjev in tehnikov Novo mesto obeležuje 40 let delovanja. V teh letih so dosegli veliko, za člane pripravljajo različna izobraževanja, ljudem pa predstavljajo uspešna domača podjetja, ki so znana tudi drugod po svetu. Zdaj je njihov glavni cilj pridobivanje novih mladih članov.

Osrednja informativna oddaja 14.12.2022