Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

KRKA OB ENIH

Krka ob enih: Krkine donacije letos v višini pol milijona evrov

Piše: R.K.

Čas objave:
16.12.2022 13:02

V današnji osrednji informativni oddaji Krka ob enih: URI Soča ne bo gradil rehabilitacijskega centra v Osilnici; Novomeški mestni svetniki so se sestali na ustanovni seji; Donacije, ki ustvarjajo Krkine tople zgodbe, letos v višini pol milijona evrov.

SVET NA KRKI

Ameriški Nacionalni arhivi so včeraj objavili nov in tudi zadnji sveženj okoli 13.000 dokumentov, ki zadevajo atentat na predsednika ZDA Johna F. Kennedyja leta 1963 v teksaškem Dallasu.

Zakon o pomoči gospodarstvu za omilitev posledic energetske krize, ki ga danes sprejema Državni zbor, ne rešuje problema visokih ponudb za zakup električne energije za prihajajoče leto. Res bo prinesel subvencije za cene energentov, a ta cena bo še vedno tudi do petkrat višja, kot jo plačujejo konkurenti v tujini, opozarjajo v gospodarstvu.

KRKA DOMA

URI Soča, ki je med podpisniki sporazuma o domu starejših v Osilnici, je odstopil od dogovora za izgradnjo rehabilitacijskega centra za osebe s cerebralno paralizo. Na URI Soča naj ne bi imeli kadra, v projektu pa niti ne želijo niti ne zmorejo sodelovati.

V novomeški Krki tovarni zdravil verjamejo v nesebično pomoč in sodelovanje. S Krkinimi toplimi zgodbami pa soustvarjajo lepše trenutke. Včeraj so pripravili dogodek, na katerem so predstavili Krkine donacije, ki letos znašajo pol milijona evrov.

Novoizvoljeni novomeški mestni svetniki so se včeraj sestali na ustanovni seji. Potrdili so mandate vsem 30 svetnikom in sprejeli ugotovitveni sklep o izvolitvi Gregorja Macedonija za župana.

Osrednja informativna oddaja 16.12.2022