Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

KRKA OB ENIH Novo mesto

Krka ob enih – V gorečem avtu pri Višnji Gori našli mrtvo osebo

Piše: Radio Krka

Čas objave:
05.01.2022 13:05

V informativni oddaji "Krka ob enih" sem bila danes z vami Mojca Prosenc.

SVET NA KRKI:
Po neobičajno toplih dneh za ta čas bo popoldne naše kraje dosegla izrazita hladna fronta. Do večera bodo padavine zajele vso državo, meja sneženja se bo spuščala, zvečer in ponoči bo snežilo marsikje tudi po nižinah, kjer lahko pričakujemo od pet do deset centimetrov snega.

Dars je v prvem mesecu prodal 73.819 letnih in polletnih e-vinjet za motorna kolesa, večjih težav pri prodaji niso zabeležili. Kljub temu, da letne vinjete za leto 2021 veljajo do konca januarja, pa uporabnikom svetujejo, naj z nakupom ne odlašajo do zadnjega dne, saj ob nakupih zaznavajo napake pri navedbi registrske številke.

Karavana svetovnega pokala alpskih smučark se je po Zagrebu preselila v Slovenijo na 58. Zlato lisico, ki bo tako kot lani in predlani v Kranjski Gori. Na sporedu Zlate lisice bosta ta konec tedna veleslalom in slalom. Na poligonu Podkoren se obetajo nastopi vrhunskih tekmovalk, vključno z Mikaelo Shiffrin in Petro Vlhovo.

KRKA DOMA:
Zastalo izgradnjo doma starejših občanov v Osilnici je septembra lani pod okrilje vzela država, ki namerava stavbo dokončati, v njej pa poleg doma starejših urediti tudi rehabilitacijski center URI Soča. Trenutno je v izdelavi investicijska in projektna dokumentacija, z deli naj bi začeli septembra.

Leto 2022 prinaša nov vrtec v Šentvidu pri Stični, ki je med najpomembnejšimi projekti Občine Ivančna Gorica v letošnjem letu in bo rešil problematiko odklonjenih otrok za sprejem v vrtec v občini. Zgradili bodo nov 8 oddelčni vrtec, ki je projektiran tako, da bo v prihodnjih letih omogočal enostavno dograditev še 4 oddelkov. Lokacija novega vrtca se nahaja neposredno ob gasilskem domu.

Policisti so bili danes nekaj pred 3. uro obveščeni o gorečem vozilu v odstavni niši na dolenjski avtocesti malo pred Višnjo Goro v smeri Novega mesta. Gasilci so pogasili vozilo, ki je močno gorelo. V vozilu so našli mrtvo osebo. Vzrok za nastanek požara še ni znan, prav tako ni znana identiteta osebe, policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah dogodka.

Osrednja informativna oddaja, 5.1.2022

Krka ob enih