meghan markle, harry Svet24.si

Sta jih Harry in Meghan potegnila za nos? Dobila ...

Greta Beccaglia Svet24.si

VIDEO: Pljunil v dlan in jo udaril po zadnjici. To...

oxford, streljanje, strelski-pohod Svet24.si

FOTO in VIDEO: Masaker na ameriški šoli ...

jezus janez jansa pf ukom Reporter.si

Ali se bodo danes poslanci NSI odločili za Jezusa...

20210604-01063296 Necenzurirano

Vizjak bi imel za šefa Triglavskega narodnega ...

kmetija Njena.si

Neprijeten pogovor med Polono in Francem, ki ga ...

grilc Ekipa24.si

Sporočilo žene, ki TRGA SRCE: Smrt slovenskega ...

KRKA OB ENIH Novo mesto

AVDIO: Krka ob enih – V Krškem bogatejši za dodatna oskrbovana stanovanja

Piše: Radio Krka/MP

Čas objave:
18.03.2021 13:05

V informativni oddaji "Krka ob enih" sem bila danes z vami Mojca Prosenc.

SVET NA KRKI:
Minister za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Janez Cigler Kralj je ob začetku današnje razprave o interpelaciji o njegovem delu in odgovornosti vse pozval k pošteni refleksiji. Prepričan je, da je z argumenti dokazal, da z ekipo delajo vse in še več, da bi področja, za katera so pristojni, tudi zares spremenili na bolje.

Policisti so bili včeraj nekaj pred 17. uro obveščeni, da je v Mengšu pes napadel otroka. Po do sedaj zbranih obvestilih se je osemletnica na dvorišču stanovanjske hiše približala večjemu psu, ki je bil privezan z verigo. Pes je deklico napadel in ogrizel, ta pa je kasneje zaradi poškodb na kraju umrla.

KRKA DOMA:
Projekt izgradnje oskrbovanih stanovanj v Krškem je zaključen. Objekt, v katerem je 29 stanovanjskih enot, velikosti med 40 in 70 kvadratnih metrov, je zgradila družba Kostak v sodelovanju z Občino Krško in Stanovanjskim skladom Republike Slovenije. Stanovanja so namenjena bivanju oseb nad 65 let, ki jim bo po potrebi omogočena stalna nega oziroma skrb ter 24-urna intervencijska pomoč.

Skupina Krka je lani poslovala rekordno; prihodki so nanesli 1,53 milijarde evrov, čisti dobiček, ki je bil nekoliko višji od prvih ocen, pa 288,9 milijona evrov. Za naložbe je skupina Krka lani namenila 76,6 milijona evrov, vlagali so predvsem v razvoj, povečanje in tehnološko posodobitev proizvodnje, v zagotavljanje kakovosti in v lastne proizvodno-distribucijske centre po svetu.

Košarkarji Krke so v zaostali tekmi 2. kroga Lige NKBM za prvaka doma visoko premagali domžalski Helios z 79:49. To je prva zmaga Krkašev v Ligi za prvaka in hkrati tudi prva zmaga Daliborja Damjanovića kot glavnega trenerja. Med strelce so se vpisali prav vsi, ki so igrali. Krkaši imajo v Ligi NKBM za prvaka zmago in dva poraza, v naslednjem krogu pa bodo v nedeljo gostovali pri Šenčurju.

Osrednja informativna oddaja, 18.3.2021

Krka ob enih