brioni, brionka, ladja Svet24.si

FOTO: Ob močnem neurju potonila ladja Brionka

zlato Svet24.si

Iskalec zlata zadel terno in obogatel

zapor ig 2 Necenzurirano

Spi v zaporu, čez dan pomaga osumljenim pranja ...

jerca legan milan cvikl m24 Reporter.si

Ločitvena vojna za luksuzno vilo: Umazano ozadje ...

primoz roglic lev Ekipa24.si

Kakšen kralj! Rogličev sin po dirki zasenčil ...

Katjina delovna akcija Njena.si

Delovna akcija se je po snemanju nadaljevala!

georgina rodriguez Ekipa24.si

Srhljivo razkritje Ronaldove izbranke: "Mali Angel...

KRKA OB ENIH

Krka ob enih: Župan napovedal gradnjo novega mostu preko Krke

Piše: R.K.

Čas objave:
13.12.2022 13:02

V današnji osrednji informativni oddaji Krka ob enih: Po sesutju starega se obeta nov most preko Krke; Na Novomeškem za sofinanciranje obresti podjetniških posojil; Nov presejalni test za zgodnje odkrivanje demence

SVET NA KRKI

Srbske oblasti na dnevni red ponovno vračajo zakon o policiji, ki predvideva uvedbo sistema videonadzora za samodejno prepoznavanje obrazov. Projekt predvideva več kot tisoč kamer na 800 lokacijah v prestolnici, nekatere od njih pa so že namestili.

Na območju Logatca je včeraj mlajši osebi v roki eksplodiral pirotehnični izdelek in jo huje poškodoval. Zato policisti že opozarjajo na nevarnosti uporabe pirotehnike.

KRKA DOMA

Na Borštu v krajevni skupnosti Cerklje ob Krki je narasla Krka močno poškodovala že pred tem dokaj načeti leseni most. Rečno plavje je povzročilo vdrtje enega od njegovih središčnih stebrov, osrednja konstrukcija pa se je zato sesedla. Most je zaprt za ves promet, brežiški župan Ivan Molan pa je ob ogledu škode napovedal gradnjo novega.

Mestna občina Novo mesto je z 20 podjetji včeraj podpisala pogodbe za letošnjo največ 50-odstotno denarno pomoč pri plačevanju obresti bančnih posojil. Za letos je za ta namen predvidenih skupaj 15.000 evrov.

Društvo za pomoč svojcem in osebam z demenco Spominčice Dolenjske predstavlja nov presejalni test za zgodnje odkrivanje demence, ki omogoča strokovno reševanje dilem okoli dosedanjih testov.

Osrednja informativna oddaja 13.12.2022