Štatenbeg, Makole Svet24.si

Do usodnega DA brezplačno, lahko pa tudi ...

astro Svet24.si

Horoskop za soboto, 28. januarja

2023-01-27 22.41.37 Necenzurirano

Ali Tomašič in Možina verjameta, da Zemlja ni ...

borut pahor pisarna pl Reporter.si

Poglejte, koliko nadomestila bo prejemal Borut ...

doncic Ekipa24.si

Trener Dallasa je razkril, kakšno je Dončićevo ...

poroka-1 Njena.si

Takšnih šokantnih zasukov niso pričakovali niti...

doncic poskodba Ekipa24.si

Največji šok! Luka Dončić s hudo poškodbo, ...

Krkina tribuna

Krkina tribuna: Mladi v prazničnem decembru dobrodelni

Piše: R.K.

Čas objave:
08.12.2022 11:45

Osnovna šola Leskovec pri Krškem je zaključila z dobrodelno akcijo, v kateri so zbirali šolske potrebščine za otroke na Madagaskarju. Novomeški Leo klub je pripravil Dobrodelni Leo Božičkov kino, v Osnovni šoli Boštanj pa so se razveselili nove plezalne stene. V današnji oddaji smo spregovorili tudi o projektih za mlade v Brežicah.

Leo klub, podmladek novomeškega Lions kluba, je minulo soboto pripravil Dobrodelni Leo Božičkov kino. Animiran božični film Jelenček Niko so si najmlajši ogledali v Dolenjskih Toplicah.

V manjši telovadnici Osnovne šole Boštanj so uredili balvansko plezalno steno. Nova pridobitev je namenjena učencem šole, pa tudi drugim ljubiteljem balvanskega plezanja. Za mlade ljubitelje plezanja pa je na športnih površinah pred šolo umeščena tudi manjša zunanja balvanska skala.

Na Zavodu za podjetništvo, turizem in mladino Brežice so že v septembru začeli izvajati aktivnosti projekta Mladi za šport, ki bo potekal vse do maja 2024. Namen projekta je dvig participacije mladih v družbi na osnovi njihovih lastnih idej. Ob finančni podpori Občine Brežice pa to jesen izvajajo tudi delavnice o vrednotah v vrtcih in na osnovnih šolah občine Brežice.

V Osnovni šoli Leskovec pri Krškem so uspešno zaključili dobrodelno akcijo zbiranja šolskih potrebščin za otroke na Madagaskarju. V njej so sodelovali učenci, njihovi starši, pa tudi zaposleni na šoli. Potrebščine so zbirali dober teden, otroci pa so zelo veseli, da bodo zbrane stvari lahko poslali na dolgo pot proti tej afriški otoški držav, razveselili otroke v tamkajšnji šoli in s tem pripomogli, da bodo imeli potrebščine za učenje branja in pisanja.

Celotno oddajo lahko poslušate v pripeti datoteki.

Krkina tribuna, 8.12.2022