hiša 5 Svet24.si

(Foto) Tako lepe hiše bodo dobili namesto ...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Kronika Ljubljana, Črnomelj

19-letna Črnomaljka umrla v Ljubljani

Piše: Radio Krka, Slovenske novice

Čas objave:
18.10.2012 13:10

V sredo zjutraj so reševalci zaradi poslabšanja zdravstvenega stanja v študentskem domu ŠD 4 na Cesti v Mestni log 19-letnemu dekletu nudili pomoč. 19-letno dekle iz Črnomlja novega dne ni dočakalo, ponoči je v bolnišnici umrla. Usoden naj bi bil krvni strdek.

Prijatelji in sorodniki so zaradi nenadne smrti 19-letne V. D. iz Črnomlja v šoku. Njeni prijatelji ne morejo verjeti, da je ni več, in pravijo, da v preteklosti ni imela večjih zdravstvenih težav. Neuradno smo izvedeli, da naj bi dekle umrlo zaradi krvnega strdka, a šele obdukcija bo pokazala, kaj je terjalo življenje te mlade Belokranjke.

Predsednik študentskega doma Petrer Vidmar, je povedal: »Vem, da so bili tam reševalci in policija, več pa ne vem,« nam je povedal in dodal, da se v času dogodka ni nahajal v Ljubljani, toda po tistem, kar je slišal, naj bi dekle umrlo zaradi možganske kapi.

Maja Ciperle Adlešič, predstavnica za stike z javnostjo z ljubljanske policije, je pojasnila, da okoliščine dogodka še vedno preverjajo. »Ta trenutek ne kaže, da bi šlo za kaznivo dejanje, a trenutno preverjamo vse možnosti,« je še dodala Adlešičeva.