Sončni mrk Dobra karma

5. junij 2020: začetek sezone mrkov! Kaj to ...

elon musk Svet24.si

Elon Musk pozval k 'razbitju' Bezosovega Amazona

marko-perkovic-thompson_pl6 Reporter.si

Hrvaški pevec Thompson bo lahko od Slovenije ...

koronavirus, covid-19, testiranje, test Svet24.si

Včeraj potrdili dve okužbi: v primeru ...

07651X6465 Necenzurirano

Balkanski posli Telekoma brez sankcij za odgovorne...

14_1000x1000 Odkrito.si

Tako je videti zabava, ko Ceca postane babica!

Darja Gajšek Njena.si

Je Darjo Gajšek strah, da bi jo fotografirali v ...

Kronika Ljubljana, Črnomelj

19-letna Črnomaljka umrla v Ljubljani

Piše: Radio Krka, Slovenske novice

Čas objave:
18.10.2012 13:10

V sredo zjutraj so reševalci zaradi poslabšanja zdravstvenega stanja v študentskem domu ŠD 4 na Cesti v Mestni log 19-letnemu dekletu nudili pomoč. 19-letno dekle iz Črnomlja novega dne ni dočakalo, ponoči je v bolnišnici umrla. Usoden naj bi bil krvni strdek.

Prijatelji in sorodniki so zaradi nenadne smrti 19-letne V. D. iz Črnomlja v šoku. Njeni prijatelji ne morejo verjeti, da je ni več, in pravijo, da v preteklosti ni imela večjih zdravstvenih težav. Neuradno smo izvedeli, da naj bi dekle umrlo zaradi krvnega strdka, a šele obdukcija bo pokazala, kaj je terjalo življenje te mlade Belokranjke.

Predsednik študentskega doma Petrer Vidmar, je povedal: »Vem, da so bili tam reševalci in policija, več pa ne vem,« nam je povedal in dodal, da se v času dogodka ni nahajal v Ljubljani, toda po tistem, kar je slišal, naj bi dekle umrlo zaradi možganske kapi.

Maja Ciperle Adlešič, predstavnica za stike z javnostjo z ljubljanske policije, je pojasnila, da okoliščine dogodka še vedno preverjajo. »Ta trenutek ne kaže, da bi šlo za kaznivo dejanje, a trenutno preverjamo vse možnosti,« je še dodala Adlešičeva.