Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Kronika Metlika

19-letnik zaradi številnih kršitev ostal brez avta

Piše: PU Novo mesto, A.D. /STA

Čas objave:
24.01.2019 16:26

Metliški policisti so v sredo zaradi številih kršitev cestnoprometnih predpisov zasegli vozilo 19-letnemu vozniku, ki si je prislužil tudi obdolžilni predlog. Voznik brez veljavnega vozniškega dovoljenja je vozil neregistriran in nezavarovan avto, ki je bil zasnežen in brez zimske opreme. Za nameček pa je v avtu prevažal neprivezanega otroka.

Metliški policisti so v sredo v dopoldanskih urah med kontrolo prometa v Metliki ustavili voznika avtomobila, ki z vozila ni odstranil snega in ledu, kar mu je onemogočalo pregled nad dogajanjem v prometu, so sporočilu z novomeške policijske uprave.

Med postopkom so ugotovili, da 19-letni voznik nima veljavnega vozniškega dovoljenja, v avtomobilu pa je prevažal otroka, ki ni bil ustrezno zavarovan z zadrževalnim sistemom. Vozil je neregistriran in nezavarovan avtomobil z nameščenimi registrskimi tablicami, ki ne pripadajo vozilu. Na vozilu ni bilo nameščenih ustreznih zimskih pnevmatik, prav tako pa ni imel obvezne opreme. Avtomobil so mu zasegli, zaradi številnih kršitev cestnoprometnih predpisov bodo zoper voznika na sodišče vložili obdolžilni predlog.