Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

MZ Podzemna zbiralnica 2 Svet24.si

Lične in za oko prijetne, a včasih tudi precej ...

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Kronika Trebnje

36-letnega Klemena še niso našli

Piše: STA

Čas objave:
13.11.2018 13:02

Še vedno pogrešajo 36-letnega Klemena Musulina iz Trebnjega. Nazadnje so ga videli, ko se je v soboto ponoči s Krvavca sam peš odpravil v dolino. Visok je okoli 170 centimetrov, ima športno postavo in rjave kratke lase. Oblečen je bil v kavbojke in temno siv pulover s črnimi črtami, obut pa v temno modre športne copate, so sporočili s PU Kranj.

Kdor je videl pogrešanega, naj podatke sporoči na interventno številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Klemen je sicer član slovenskega nižjeligaškega nogometnega kluba Bartog Trebnje. Nekaj časa je igral tudi za nogometni klub Črnuče.

Za pogrešanim je sicer že v soboto na območju Krvavca stekla obsežna iskalna akcija, v kateri je sodeloval tudi policijski helikopter. Skupaj ga je iskalo okoli 70 ljudi. Poleg policistov in prostovoljcev so ga do poznega večera organizirano iskali tudi gasilci prostovoljnih društev, gorski reševalci in vodniki reševalnih psov. Policisti in gorski reševalci so včeraj s pomočjo helikopterja na območju Krvavca nadaljevali iskanje 36-letnega Klemena Musulina. Pogrešanega še vedno niso našli, so pa odkrili njegov telefon, za katerega domnevajo, da ga je nekdo našel in postavil na mesto pod hotelom. Iskanje je bilo zaenkrat osredotočeno na Krvavec z okolico. 

Policija v zvezi s tem prosi za informacije. V kolikor ima kdo kakršnekoli informacije v zvezi s tem, ga policisti prosijo, naj zaradi razjasnitve okoliščin pokliče na interventno številko 113 ali anonimno številko 080 1200.