Lauren Hunter Daman Svet24.si

Pred kamero se je ustrelila v vagino

mandarine Svet24.si

Pri nas prijavili hrvaške mandarine, ki so ...

Bryan Adams Svet24.si

Bryan Adams pozitiven – že drugič v enem mesecu!

janez jansa pl 3 Reporter.si

Je Janša sodobni Valjhun, ki skuša čim bolj ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Državni HSE plačuje Snežičeve tožbe proti ...

Gordana Grandošek Whiddon Njena.si

Vražja dama spregovorila o izgubi otroka

mura mm 1 Ekipa24.si

NOROOO! Britanec IAN, veliki NAVIJAČ Mure, je v ...

Kronika Lj , Nm

40 nesreč, 12 pridržanih

Piše: Radio Krka

Čas objave:
22.12.2012 07:08

Policisti so minulo noč po Sloveniji med drugim obravnavali 40 prometnih nesreč, 143 kršitev javnega reda in miru in 51 kaznivih dejanj.

V 37 prometnih nesrečah je nastala premoženjska škoda, v preostalih 3 se je 6 oseb lahko telesno poškodovalo. Zaradi prekoračitve dovoljeno stopnjo alkohola v izdihanem zraku sta bila pridržana 2 voznika na območju Policijskih uprav Maribor in Celje. Prav tako je bilo na območju Policijske uprave Novo mesto zaradi hujših kršitev cestno prometnih predpisov zaseženo vozilo.

Policisti so zaradi kršitev javnega reda in miru opravili 112 intervencij na javnem kraju in 31 v zasebnih prostorih. 10 kršiteljev javnega reda in miru je bilo pridržanih, in sicer po 3 na območju Policijskih uprav Maribor, Celje in Novo mesto ter 1 na območju Policijske uprave Ljubljana.


Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 19 tatvin, 17 vlomov, 7 poškodovanj tuje stvari, po 2 kaznivi dejanji lahke telesne poškodbe in kršitve nedotakljivosti stanovanja ter po 1 kaznivo dejanje ponarejanje listin, grožnje, ropa in nasilja v družini.