bula Svet24.si

Mucek rabi novo utico, še raje pa svojo družino

astro Svet24.si

Horoskop za soboto, 28. januarja

2023-01-27 22.41.37 Necenzurirano

Ali Tomašič in Možina verjameta, da Zemlja ni ...

borut pahor pisarna pl Reporter.si

Poglejte, koliko nadomestila bo prejemal Borut ...

doncic Ekipa24.si

Trener Dallasa je razkril, kakšno je Dončićevo ...

damjan-murko Njena.si

To je razlog, da Damjan Murko ni znova postal ...

doncic poskodba Ekipa24.si

Največji šok! Luka Dončić s hudo poškodbo, ...

Kronika Brežice, Krško, Mokronog

Brežiški policisti 20-letniku zasegli avtomobil

Piše: PU Novo mesto

Čas objave:
17.03.2021 09:47

Policisti PP Brežice so okoli 10. ure na območju Dečnega sela ustavljali voznika osebnega avtomobila Renault laguna, ki znakov policistov ni upošteval in je s pospešeno hitrostjo nadaljeval z vožnjo. V naselju Blatno so ga ustavili, zaradi aktivnega upiranja zoper njega uporabili prisilna sredstva in ga obvladali.

Zaradi suma vožnje pod vplivom prepovedanih drog so mu odredili preizkus, ki ga je odklonil, prav tako je odklonil strokovni pregled. 20-letnemu kršitelju, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja, so odvzeli prostost in ga pridržali ter mu zasegli avtomobil in manjšo količino prepovedanih drog. O kršitvah cestno prometnih predpisov bodo z obdolžilnim predlogom obvestili sodišče in zaradi posesti prepovedane droge uvedli prekrškovni postopek.

Prometna nesreča v Krškem

Nekaj po 15. uri so bili policisti PP Krško obveščeni o prometni nesreči z udeležbo voznice osebnega avtomobila in voznice mopeda v Krškem. Opravili so ogled in ugotovili, da je nesrečo povzročila 41-letna voznica osebnega avtomobil, ki je zaradi nepravilnega vključevanja v promet trčila v mladoletno voznico mopeda. V nesreči sta se lažje poškodovali mladoletna voznica mopeda in prav tako mladoletna potnica na mopedu. Povzročiteljici nesreče so policisti zaradi kršitve izdali plačilni nalog.

Vlomi


V Velikem Mraševem na območju PP Krško je v noči na 16. 3. nekdo vlomil v garažo stanovanjske hiše. Odtujil ni ničesar, nastala je le premoženjska škoda povzročena z vlomom.

Med 13. 30 in 21. 30 je v Mokronogu nekdo izkoristil odsotnost stanovalcev in skozi pritlično okno vlomil v stanovanjsko hišo. Odtujil ni ničesar, z vlomom pa je povzročil za okoli 400 evrov premoženjske škode.