zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

Kronika Mislinjska Dobrava/Loški Potok

Ceste danes terjale dve življenji

Piše: Radio Krka

Čas objave:
14.04.2016 14:23

V čelnem trčenju, ki se je na glavni cesti Slovenj Gradec-Velenje v Mislinjski Dobravi zgodilo danes zjutraj, je umrl 27-letni voznik osebnega vozila.

Njegova sopotnica in domnevni povzročitelj nesreče sta hudo poškodovana, so sporočili s PU Celje. Cesta je bila zaprta več ur, po podatkih prometnoinformacijskega centra so promet zdaj že sprostili.

Prometna nesreča se je po podatkih Policijske uprave (PU) Celje zgodila okoli šeste ure zjutraj. Po prvih podatkih naj bi prometno nesrečo povzročil voznik osebnega vozila, ki je vozil iz Slovenj Gradca proti Mislinji. Med prehitevanjem je čelno trčil v nasproti vozeče vozilo, ki ga je pravilno pripeljal 27-letni voznik. Ta je na kraju nesreče umrl.

Kot poročajo na spletni strani Uprave za zaščito in reševanje pa so ob 9.19 uri na gozdni cesti v bližini naselja Draga pri Loškem Potoku, našli na streho prevrnjen terenski avto in v njem voznika, ki ni kazal znakov življenja, kar je ob prihodu na kraj nesreče potrdil tudi zdravnik. Truplo voznika so s tehničnim posegom iz avta izvlekli gasilci PGD Ribnica in Hrib.