kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Kronika Ljubljana/Novo mesto

Ceste vzele življenje

Piše: Radio Krka

Čas objave:
07.12.2012 06:36

V minuli noči je bilo na interventni številki policije ,,113,, sprejetih 528 klicev. Med 193 interventnimi dogodki, v katerih so policisti posredovali, so med drugim obravnavali 27 prometnih nesreč, 35 kršitev javnega reda in miru in 47 kaznivih dejanj.

V 21 prometnih nesrečah je nastala premoženjska škoda, v preostalih 6 je 1 oseba umrla, 6 oseb pa je bilo lahko telesno poškodovanih. Pridržani so bili 4 vozniki, ki so prekoračili dovoljeno stopnjo alkohola v izdihanem zraku, in sicer po en na območju Policijskih uprav Ljubljana, Kranj, Novo mesto in Celje. Prav tako so policisti Policijske uprave Maribor zasegli 1 vozilo, zaradi storitve hujšega prekrška,

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti opravili 22 intervencij na javnem kraju in 13 v zasebnih prostorih. Kršitelj javnega reda in miru je bil pridržan na območju Policijske uprave Celje.

Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 24 tatvin, 10 vlomov, 6 poškodovanj tuje stvari, 4 lahke telesne poškodbe ter po 1 kaznivo dejanje ponarejanje denarja in ponarejanje listin ter kaznivo dejanje v zvezi z mamili.