Rok Povšič Svet24.si

FOTO: Rok je peš odšel od doma, nato pa se je za...

carmen istanbul (3) Svet24.si

Carmen Osovnikar pobegnila v Turčijo

alojz ihan pl3 Svet24.si

Alojz Ihan: Lahko se zgodi, da bo omikron ...

marko milosavljevic bobo Reporter.si

Pri medijski hobotnici SDS gre za zavestno ...

ekonomska-šola-murska-sobota, šola, šolstvo, dijaki, študij Necenzurirano

Draga mati in foter, pustita me v šolo! #kolumna

1_saša einsiedler Njena.si

Saša Einsiedler: bila sem prepričana, da me bo ...

gajser mm Ekipa24.si

NOVA TRAGEDIJA v Avstriji! Športni svet ...

Kronika Novo mesto

V Bršljinu trčila avto in kolesar

Piše: R.K.

Čas objave:
20.06.2021 10:00

Včeraj ob 19.12 sta na ulici Bršljin v Novem mestu trčila osebno vozilo in kolesar. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj dogodka in nudili pomoč pri oskrbi in prenosu poškodovane osebo do reševalnega vozila reševalcem NMP Novo mesto, ki so kolesarja na kraju oskrbeli in prepeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto.

Ob 5.14 je na avtocesti med priključkoma Smednik—Dobruška vas v občini Škocjan osebno vozilo zapeljalo s ceste čez varovalno ograjo in se prevrnilo. Gasilci GRC Novo mesto in PGE Krško so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator, nudili pomoč pri oskrbi in prenosu ponesrečene do reševalnega vozila. Reševalci NMP Krško so oskrbeli osebo na kraju dogodka in prepeljali v SB Novo mesto. Obveščene so bile pristojne službe.

Ob 7.44 so na Levstikovi ulici v Grosuplju gasilci PGD Grosuplje pomagali reševalcem pri prenosu obolele osebe iz 3. nadstropja večstanovanjske stavbe v reševalno vozilo.


Ob 10.36 je posadka helikopterja Slovenske vojske v spremstvu dežurne ekipe HNMP Maribor iz Zabukovja v občini Sevnica s helikopterjem prepeljala poškodovano osebo v UKC Maribor. Gasilci PGD Sevnica so zavarovali mesto pristanka helikopterja in nudili pomoč pri prenosu poškodovane osebe.

Ob 13.22 so v Kidričevi ulici v Kočevju gasilci PGD Kočevje iz okvarjenega dvigala večstanovanjskega objekta rešili občanko.

Ob 14.00 je v Gumberku v občini Novo mesto gorela suha trava. Gasilci GRC Novo mesto in PGD Ratež so pogasili požar na površini okoli 30 kvadratnih metrov.