Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Kronika Trebnje/Brežice/Obrežje

Delavec padel z višine 5 metrov

Piše: PU Novo mesto, A.D.

Čas objave:
31.01.2019 10:36

Trebanjski policisti so bili včeraj okoli 12.30 ure obveščeni o nesreči pri delu v Dolenji Nemški vasi. Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih je 37-letni delavec na delovišču polagal opaž in padel z višine petih metrov.

Hudo poškodovanega moškega so reševalci odpeljali v bolnišnico. Policisti vse okoliščine še preiskujejo, o nesreči so obvestili tudi inšpektorja za delo. Po zaključeni preiskavi bodo z ugotovitvami seznanili pristojno tožilstvo.

Vlom
Na Prečni poti v Brežicah je med 18.30 in 19.30 nekdo izkoristil krajšo odsotnost stanovalcev in skozi balkonska vrata vlomil v stanovanjsko hišo. Odtujil je nakit in povzročil za okoli 300 evrov škode.

Poskus izmika mejni kontroli
Na mejni prehod Obrežje je v noči na 31. 1. na vstop v Slovenijo pripeljal voznik tovornega vozila turških registrskih oznak. Policisti so opravili mejno kontrolo in pregled tovornega vozila. Na podvozju so našli skrita dva državljana Irana, na priklopniku pa še štiri državljane Afganistana, ki so se skušali izogniti mejni kontroli in nezakonito vstopiti v Slovenijo. Tujce so predali hrvaškim varnostnim organom.