Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Kronika Novo mesto

Etnični pretepli lastnika lokala

Piše: Radio Krka

Čas objave:
12.11.2012 12:49

Minuli konec tedna so nasilneži, neuradno pripadniki etnične skupnosti, v Novem mestu pretepli lastnika gostinskega lokala, ker jim zaradi razgrajanja ni pustil vstopiti v lokal. Policisti so osumljence že prijeli.

Novomeški policisti so bili minuli konec tedna v soboto nekaj po 22. uri obveščeni o pretepu v gostinskem lokalu v Novem mestu. Neznanci so razbijali po vratih zaprtega gostinskega lokala, s palico pretepli lastnika, ki jim ni dovolil vstopiti v lokal in ga poškropili s plinskim razpršilcem.

Osumljenci so se pred prihodom policistov odpeljali s kraja. Lažje poškodovanega lastnika lokala so reševalci odpeljali v bolnišnico. Policisti so zbrali obvestila in takoj pričeli z aktivnostmi za izsleditev nasilnežev. Kmalu so izsledili 22-letnega in 18-letnega osumljenca, jima odvzeli prostost in ju pridržali. Kasneje so izsledili tudi druga dva osumljenca, stara 18 in 25 let. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil. Osumljence bodo ovadili zaradi kaznivih dejanj nasilništva in poškodovanja tuje stvari.


Po naših neuradnih informacijah gre za pripadnike etnične skupnosti z območja Pogancev, Mirne Peči in Resslove ulice v Novem mestu oz. naslov, kjer je Center za socialno pomoč Nm.