koronavirus, london Svet24.si

Vzpodbudne novice iz Izraela: Pfizerjevo cepivo ...

Greta Beccaglia Svet24.si

VIDEO: Pljunil v dlan in jo udaril po zadnjici. To...

oxford, streljanje, strelski-pohod Svet24.si

FOTO in VIDEO: Masaker na ameriški šoli ...

jezus janez jansa pf ukom Reporter.si

Ali se bodo danes poslanci NSI odločili za Jezusa...

20210604-01063296 Necenzurirano

Vizjak bi imel za šefa Triglavskega narodnega ...

kmetija Njena.si

Neprijeten pogovor med Polono in Francem, ki ga ...

messi antonella Ekipa24.si

Ste videli, kaj je naredil MESSI?! Direktor revije...

Kronika Radlje ob Dravi

FOTO: Dva mrtva, 6 poškodovanih

Piše: Radio Krka

Čas objave:
23.10.2012 06:04

V ponedeljkovi hudi prometni nesreči sta umrli dve osebi. Še šest oseb je poškodovanih in so na zdravljenju v bolnišnici. Nesrečo je povzročila 19- letna voznica, ki je nepravilno prehitevala kolono vozil.

V ponedeljek ob 15.10 uri se je na glavni cesti Maribor - Radlje ob Dravi, izven naselja Javnik, zgodila prometna nesreča, zaradi nepravilnega prehitevanja voznice osebnega avtomobila. V nesreči sta dve osebi umrli, štiri osebe so utrpele hude in dve lahke telesne poškodbe.

Nesreča se je zgodila, ko je 19 letna voznica osebnega avtomobila z Janževskega vrha, dohitela voznika skupine vozil iz Radelj ob Dravi in pričela s prehitevanjem. Takrat je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal 52 letni voznik osebnega avtomobila z Otiškega vrha, v katerega je voznica čelno trčila.

Ob trčenju je voznikovo vozilo odbilo desno na bankino in naprej po travnatem pobočju, kjer je se je prevrnilo na streho. Vozilo voznice je ob trčenju odbilo v desno, v vlečno in priklopno vozilo, katerega je prehitevala ter še v nasproti vozeč osebni avtomobil 32 letnega voznika iz okolice Radelj ob Dravi.

52 letni voznik je zaradi poškodb umrl na kraju nesreče, 19 letna voznica pa nekaj po 2. uri v bolnišnici Maribor. Vsi ostali poškodovani so zadržani na zdravljenju v bolnišnici.


(FOTO: PGD Radlje ob Dravi)