Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Kronika Radlje ob Dravi

FOTO: Dva mrtva, 6 poškodovanih

Piše: Radio Krka

Čas objave:
23.10.2012 06:04

V ponedeljkovi hudi prometni nesreči sta umrli dve osebi. Še šest oseb je poškodovanih in so na zdravljenju v bolnišnici. Nesrečo je povzročila 19- letna voznica, ki je nepravilno prehitevala kolono vozil.

V ponedeljek ob 15.10 uri se je na glavni cesti Maribor - Radlje ob Dravi, izven naselja Javnik, zgodila prometna nesreča, zaradi nepravilnega prehitevanja voznice osebnega avtomobila. V nesreči sta dve osebi umrli, štiri osebe so utrpele hude in dve lahke telesne poškodbe.

Nesreča se je zgodila, ko je 19 letna voznica osebnega avtomobila z Janževskega vrha, dohitela voznika skupine vozil iz Radelj ob Dravi in pričela s prehitevanjem. Takrat je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal 52 letni voznik osebnega avtomobila z Otiškega vrha, v katerega je voznica čelno trčila.

Ob trčenju je voznikovo vozilo odbilo desno na bankino in naprej po travnatem pobočju, kjer je se je prevrnilo na streho. Vozilo voznice je ob trčenju odbilo v desno, v vlečno in priklopno vozilo, katerega je prehitevala ter še v nasproti vozeč osebni avtomobil 32 letnega voznika iz okolice Radelj ob Dravi.

52 letni voznik je zaradi poškodb umrl na kraju nesreče, 19 letna voznica pa nekaj po 2. uri v bolnišnici Maribor. Vsi ostali poškodovani so zadržani na zdravljenju v bolnišnici.


(FOTO: PGD Radlje ob Dravi)