Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Kronika Novo mesto

FOTO: Na Vinici zasegli 440 zavojčkov cigaret

Piše: Radio Krka

Čas objave:
30.06.2015 12:57

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 57 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 162 klicev. Obravnavali so dve prometni nesreči, v katerih so se udeleženci lažje poškodovali in devet prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda.

Posredovali so zaradi 13 kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj lahke telesne poškodbe, poškodovanja tuje stvari, vlomov in tatvin. Posredovali so zaradi sprožitve signalno varnostne naprave.

POŠKODOVAN MOTORIST

Na regionalni cesti med Laščami in Kočevjem se je 29. 6., okoli 18.30 zgodila prometna nesreča. Policisti Policijske postaje Dolenjske Toplice so opravili ogled in ugotovili, da je 28-letni voznik motornega kolesa Honda CBR 600 v ovinku zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča izgubil oblast nad motorjem, zapeljal s ceste in padel. Lažje poškodovanega motorista so oskrbeli v bolnišnici.


ZASEGLI 440 ZAVOJČKOV CIGARET
Na Mejni prehod za mednarodni promet Vinica je 29. 6. nekaj po 7. uri z osebnim avtomobilom Mercedes benz nemških registrskih tablic pripeljal 46-letni državljan Hrvaške. Policisti so opravili mejno kontrolo in pregled vozila. V podvozju osebnega avtomobila so našli skritih več paketov, v katerih je bilo 440 zavojčkov cigaret različnih znamk. Policisti so o najdbi obvestili delavce Mobilne enote finančnega urada Novo mesto, ki so cigarete zasegli in zoper voznika uvedli postopek o prekršku.