900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Kronika Novo mesto

FOTO: Po trku oseba ukleščena v vozilu

Piše: Radio Krka

Čas objave:
25.01.2016 06:49

Zjutraj se je na dolenjski avtocesti med priključkom Ivančna Gorica in počivališčem Podsmreka v smeri Ljubljane zgodila prometna nesreča, v kateri sta trčili dve osebni vozili. Policisti so ugotovili, da je do nesreče prišlo zaradi nepravilnega premika pri vključevanju na avtocesto.

FOTO: Radio Krka

S Policijske uprave Ljubljana so sporočili, da so bili o prometni nesreči obveščeni okrog 6.30 ure. Z ogledom kraja nesreče in zbranimi obvestili so policisti ugotovili, da je do nesreče prišlo zaradi nepravilnega premika voznice (drž. R Slovenije) osebnega vozila VW Golf, pri vključevanju na avtocesto.

Najprej je prišlo do trčenja z voznikom (drž. Bolgarije) tovornega vozila Volvo. Ob trčenju pa je osebno vozilo odbilo še v drugo osebno vozilo Fiat Punto, ki ga je vozil drž. Madžarske. Potnika v Puntu in voznica VW Golfa so utrpeli lahke telesne poškodbe in so bili z reševalnim vozilom odpeljani v ljubljanski klinični center.


Povzročiteljici je bil izdan plačilni nalog.

Kot na spletni strani (SPIN) poroča republiška Uprava za zaščito in reševanje, so gasilci GB Ljubljana in PGD Stična s tehničnim posegom rešili ukleščeno osebo in jo predali v nadaljnjo oskrbo reševalcem NMP, odklopili akumulatorje na vozilih ter počistili razlite motorne tekočine.