nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

Severina, Igor Kojić Svet24.si

FOTO: Potem ko je izbrisala soprogov priimek, ...

jansa sarec-pl3 Reporter.si

Ker je Marjan Šarec skočil v prazen bazen, bo ...

ivan janez janša sds Svet24.si

Janez Janša prepričal NSi, DeSUS in SMC

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Stojan Petrič je izgubil Karavanke, a dobil ...

1_jernej tozon 4 Njena.si

Jernej Tozon s svojo novo prijateljico

Nandi Uzelac Njena.si

Sanjski moški: Nandi po šovu odkrili tumor

Kronika Grosuplje

FOTO: Požar uničil velik objekt

Piše: Radio Krka

Čas objave:
13.11.2012 11:47

Poročali smo, da je okrog 3.30 ure zagorelo v kraju Boštanj pri Velikem Mlačevu. Ognjeni zublji so povsem uničili poslovno-skladiščni objekt, velikosti 10 krat 50 metrov.

Ob 3.35 uri je v naselju Veliko Mlačevo, občina Grosuplje gorelo v prostorih podjetja za zbiranje biološko razgradljivih kuhinjskih odpadkov in odpadnih jedilnih olj ter masti. Požar se je razširil na celoten prostor, v katerem je bila tudi kmetijska mehanizacija in spravljeno žito. Ogenj je uničil tudi dva kmetijska stroja. Posredovalo je več kot 80 prostovoljnih gasilcev iz GZ Grosuplje, ki so pred ognjenimi zublji uspeli rešiti večino kmetijske mehanizacije, požar omejili ter ga pogasili. Vzrok požara bo poiskala kriminalistična policija.

Na kraj je bilo napotenih več gasilcev, ki so pričeli z gašenjem požara ter policistov, ki so kraj požara zavarovali. V jutranjih urah je bil nato požar uspešno pogašen. Po do sedaj zbranih podatkih je v poslovnem objektu velikosti 10 m x 50 m več poslovnih subjektov ter skladiščnih prostorov. Pogovarjali smo se z Borisom Njenjičem, podpolkovnikom in vodjo intervencije iz PGD Grosuplje.

Trenutno kriminalisti in kriminalistični tehniki PU Ljubljana še vedno opravljajo ogled kraja požara tako, da vzrok požara in materialna škoda še nista znana. Po podatkih s katerimi trenutno razpolaga policija, v požaru ni bil nihče poškodovan.(FOTO: PGD GROSUPLJE)