Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Kronika Krško, Boštanj, Kočevje

FOTO: Pri Jelovcu zdrsnil s ceste, na Obrežju trčili štirje

Piše: R.K./SPIN

Čas objave:
18.07.2021 16:03

Ob 6.55 so na avtocesti pri Obrežju trčila štiri osebna vozila. Posredovali so gasilci PGE Krško, ki so kraj zavarovali, odklopili akumulator na enem vozilu in nudili pomoč reševalcem NMP Brežice, ki so poškodovano osebo oskrbeli in prepeljali v SB Brežice.

Ob 11.59 je na cesti Boštanj–Mokronog pri Jelovcu osebno vozilo zdrsnilo s cestišča. Gasilci PGD Sevnica so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator, do prihoda reševalcev oskrbeli poškodovani osebi, nudili pomoč policiji pri usmerjanju prometa, postavili vozilo na kolesa in ga izvlekli na cestišče ter vpojna sredstva posuli po izteklih motornih tekočinah. Reševalci NMP Sevnica so poškodovani osebi oskrbeli na kraju.

Ob 12.14 se je na avtocestnem odcepu Ivančna Gorica–Grosuplje, pred izvozom za Grosuplje, prevrnilo vozilo in obstalo na kolesih. Gasilci PGD Grosuplje in Stična so zavarovali kraj nesreče in odklopili akumulator. Tri lažje poškodovane osebe so oskrbeli reševalci NMP in jih preventivno prepeljali v bolnišnico.

Ob 14.42 se je v Boštanju v občini Sevnica pri padcu z motorjem poškodoval občan. Gasilci PGD Sevnica so zavarovali kraj nesreče, nudili pomoč reševalcem pri oskrbi in prenosu poškodovanega do reševalnega vozila. Reševalci NMP Sevnica so poškodovanega oskrbeli in prepeljali v UC Brežice.

V občini Kočevje je meteorna voda zalila več kleti, garaž ter pritličnih stanovanjskih in poslovnih objektov. Posredujejo gasilci PGD Kočevje in PGD Šalka Vas.