Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Kronika Ljubljana

FOTO: V hudi nesreči umrli dekleti

Piše: Radio Krka

Čas objave:
23.03.2013 10:26

Voznik kombiniranega vozila je v križišču Šmartinske in servisne ulice z uvozom z avtoceste domnevno zapeljal v rdečo luč, takrat pa je z njegove desne strani pripeljal 58-letni voznik tovornega vozila scania. V nesreči sta umrli dekleti, stari 19 in 20 let.

Danes okoli 5. ure je bila Policijska uprava Ljubljana obveščena o prometni nesreči na Šmartinski cesti v Ljubljani.

Po do sedaj zbranih obvestilih in opravljenem ogledu kraja prometne nesreče je znano, da je voznik kombiniranega vozila VW transporter vozil po Šmartinski cesti v smeri Šentjakoba, so sporočili s PU Ljubljana.

V križišču Šmartinske in servisne ulice z uvozom z avtoceste je domnevno zapeljal v rdečo luč, takrat pa je z njegove desne strani pripeljal 58-letni voznik tovornega vozila scania.


Slednji je trčil v desno stran vozila, nato je začelo vozilo zanašati po vozišču. Medtem so iz vozila VW transporter padli vsi trije potniki, 28-letnik in dekleti, stari 19 in 20 let.

28-letnik je bil hudo poškodovan odpeljan v ljubljanski klinični center, dekleti pa sta zaradi hudih poškodb umrli na kraju nesreče.

Okoliščine prometne nesreče policisti še preiskujejo. Na PU Ljubljana pozivajo vse, ki bi kar koli vedeli o okoliščinah prometne nesreče, da podatke sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.