mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

poroka-na-prvi-pogled, večer, marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Kronika Lj

FOTO: V predoru nalet 21 vozil

Piše: Radio Krka

Čas objave:
04.12.2012 07:34

Okrog 7.20 ure se je na dolenjski AC v predoru Debeli hrib, pred razcepom Malence v smeri Ljubljane, zgodila prometna nesreča. V nesreči je bilo udeleženih 21 vozil. Pet oseb se je v nesreči poškodovalo. Avtocesta je bila zaprta slabi dve uri.

(foto: Promet.si)

Danes ob 7.20 je bila PU Ljubljana obveščena o prometni nesreči na avtocesti Grosuplje–Ljubljana pri predoru Debeli hrib. Po doslej zbranih podatkih so policisti na omenjenem delu ceste obravnavali osem prometnih nesreč, v katerih je bilo udeleženih 21 osebnih vozil. Od tega je bilo osem voznikov obravnavanih kot povzročitelji prometnih nesreč, in sicer zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji. Dva voznika sta nesrečo povzročila domnevno zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo. V nesreči je nastalo za več deset tisoč evrov materialne škode, je povedala predstavnica PU Ljubljana Maja Ciperle Adlešič. Pet ljudi je utrpelo lažje poškodbe.

V intervenciji so sodelovali gasilci Gasilske brigade Ljubljana ter gasilskih društev Grosuplje, Šmarje-Sap in Ljubljana Rudnik. Aktivirana je bila tudi enota za podporo vodenja MOL. Gasilci so na avtomobilih odklopili akumulatorje ter posuli cestišče z absorbentom.