Bankomat Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa...

delavci Svet24.si

Slovenci delamo za manj, kot je evropsko ...

1712649659-0122maribor4-3-1712649604353 Necenzurirano

Ovadena županja, ki je po ovinkih prišla do ...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

Kronika Novo mesto, Brežice, Trebelno

Gasilci iz zaklenjenega vozila rešili otroka

Piše: R.K.

Čas objave:
17.04.2021 15:17

Danes dopoldan, ob 10.55, se je na parkirišču trgovskega centra ob Ljubljanski cesti v Novem mestu ponesreči zaklenilo osebno vozilo, v katerem je bil otrok. Gasilci GRC Novo mesto so s tehničnim posegom odprli vozilo in rešili otroka.

Ob 11.07 so v ulici Paradiž v Trebnjem goreli gradbeni odpadki. Gasilci PGD
Trebnje so opravili ogled in ugotovili, da gre za kurjenje lesenega odpadnega materiala pod nadzorom. Na kraju so bili prisotni policisti PU Novo mesto.

Ob 12.24 je v ulici Šmihel v Novem mestu iztekalo gorivo iz osebnega vozila. Gasilci GRC Novo mesto so z vpojnimi sredstvi posuli po izteklem gorivu na cestišču in onesnaženje očistili na dolžini okoli 300 metrov. Obveščene so bile pristojne službe.


Ob 12.50 je v Šmihelu pri Žužemberku moški padel iz lestve. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto so osebo oskrbeli na kraju in prepeljali v
Splošno bolnišnico Novo mesto. Obveščene so bile pristojne službe.

Včeraj ob 22.16 je pri naselju Roje pri Trebelnem v občini Mokronog-Trebelno v gozdu gorela lovska preža. Gasilci PGD Štatenberk so pogasili gorečo prežo in okoliško podrast na površini okoli 250 kvadratnih metrov.

Prav tako včeraj, ob 20.44, sta na Bizeljskem v občini Brežice, trčili osebni vozili. Gasilci PGE Krško so proti naletno in požarno zavarovali in razsvetljevali kraj nesreče, odklopili akumulatorje na vozilih, posuli po vozišču razlite motorne tekočine ter eno vozilo umaknili z vozišča. V nesreči ni bilo poškodovanih oseb.