mojca_fartek_retnje_pp_trzic_22.4.2024 (1) Svet24.si

56-letna Mojca od doma odšla peš, vrnila se ni. ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Kronika Črnomelj, Kočevje, Krško, Trebnje

FOTO: Pomagali občanu, ki si je v gozdu poškodoval nogo

Piše: R.K./SPIN

Čas objave:
30.04.2021 19:57

Včeraj ob 21.11 je v Ručetni vasi v občini Črnomelj gorela hlodovina na dvorišču mizarske delavnice. Gasilci PGD Petrova vas in Črnomelj so pogasili požar, ki se je iz stroja za lupljenje lubja razširil na hlodovino in nadstrešek. Obveščene so bile pristojne službe, ki bodo ugotovile vzrok požara in višino škode.

Ob 20.07 so v Željnah v občini Kočevje pri stanovanjski hiši goreli odpadni avtomobilski deli. Požar na površini okoli 10 kvadratnih metrov so pogasili gasilci PGD Šalka vas in Kočevje.

Ob 20.07 je v Rumanji vasi v občini Straža, gorela podrast. Gasilci PGD Vavta vas so pogasili požar na površini okoli 25 kvadratnih metrov.

Ob 17.04 so v naselju Drenovec pri Leskovcu v občini Krško, gasilci PGE Krško posuli, razmastili in očistili razlite motorne tekočine po cestišču v dolžini okoli enega kilometra.

Ob 10.52 je na Grmskem sprehajališču v Novem mestu gorel manjši štor. Gasilci GRC Novo mesto in PGD Šmihel pri Novem mestu so požar pogasili.

Ob 10.13 si je pri naselju Razbore v občini Trebnje, v gozdu občan poškodoval nogo. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Trebnje so ga na kraju oskrbeli in odpeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto. Gasilci PGD Čatež pri Zaplazu so pomagali reševalcem pri prenosu poškodovanega iz gozda do reševalnega vozila.