mojca_fartek_retnje_pp_trzic_22.4.2024 (1) Svet24.si

56-letna Mojca od doma odšla peš, vrnila se ni. ...

vohunstvo Svet24.si

Aretacija trojice kitajskih vohunov v Nemčiji

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Kronika Brežice, Črnomelj

Grozil, da jih bo ubil

Piše: Radio Krka

Čas objave:
31.01.2013 11:22

Policisti so včeraj dvakrat posredovali zaradi nasilja v družini. V Brežicah je 22-letnik poškodoval svojo partnerko, 74-letnik pa pretepel svojo ženo. V Črnomlju pa je 44-letnik ženi in otrokom grozil, da jih bo ubil.

Brežiški policisti bodo zaradi nasilja v družini podali kazensko ovadbo zoper 22-letnega osumljenca. Ta je med pretepom tako poškodoval partnerko, da je morala poiskati zdravniško pomoč. Osumljenec naj bi že dalj časa izvajal fizično in psihično nasilje nad partnerko.

Popoldan so zaradi nasilja v družini izrekli ukrep prepovedi približevanja 74-letnemu nasilnežu, ki je prav tako pretepal svojo ženo in jo poškodoval. Osumljenec že dalj časa izvaja fizično in psihično nasilje nad svojo partnerko, jo pretepa, žali in ji grozi z ubojem. Policisti so o prepovedi približevanja seznanili pristojne institucije in preiskovalnega sodnika, ki bo presodil o podaljšanju ukrepa. Osumljenca bodo ovadili zaradi kaznivega dejanja nasilja v družini.

Črnomaljski policisti so včeraj zvečer odvzeli prostost 44-letnemu osumljencu nasilja v družini in ga pridržali. Nasilneža, ki že dalj časa izvaja fizično in psihično nasilje nad nekdanjo ženo in otroci, bodo privedli k preiskovalnemu sodniku s kazensko ovadbo zaradi kaznivih dejanj nasilja v družini in kaznivega dejanja zanemarjanja otroka in surovega ravnanja. Osumljenec je žrtve pretepal, ustrahoval in jim grozil, da jih bo ubil.