mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Kronika

Grozila osebju v bolnišnici

Piše: R.K.

Čas objave:
02.09.2022 13:37

Policisti so včeraj nekaj pred dvanajsto napisali plačilni nalog 24-letni pacientki v novomeški bolnišnici. Ker ji medicinska sestra zaradi zdravstvenih razlogov ni dovolila kajenja oziroma zapuščanja oddelka, je na njo vpila in ji grozila z batinami.

Malo po poldnevu pa so plačilni nalog napisali še 37-letnemu moškemu, ki je v bolnišnici iskal pomoč zaradi predhodnih poškodb. Ker primer ni bil urgenten, bi moral počakati, da pride na vrsto, kar pa ni dobro sprejel – pričel je kričati, razbijati po vratih ambulante in žaliti zaposlene. Ob prihodu policistov se je pomiril, plačal za urgentno obravnavo, in odšel proti domu.

V Kerinovem Grmu sta se malo pred dvanajsto pred vrtcem sprli 32-letnica in 26-letnica. Verbalni spor se je stopnjeval v fizično nasilje, zato so policisti za 32-letnico uvedli postopek o prekršku.

Sevniški policisti so napisali plačilni nalog 64-letniku, ki se je v gostinskem lokalu okoli pol druge popoldne neprimerno vedel do osebja.

Metliški policisti so posredovali v sporu na Dolah. Tam se je 14-letnik sprl s 15-letnico, ker naj bi ga slednja ogovarjala, da je nekaj ukradel. V prepir sta se vmešala 53-letnik in 43-letnik, tako da so se na koncu vsi štirje vpili drug na drugega in žalili. Policisti so jih pomirili in poslali vsakega na svoj konec. Zaradi kršitve javnega reda in miru bodo za mlajša dva napisali obdolžilni predlog, starejšima dvema pa so kar takoj vročili plačilne naloge.