pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

Kronika Novo mesto

Hudo poškodovan voznik kmetijskega traktorja

Piše: Radio Krka

Čas objave:
09.06.2016 10:21

Policisti Policijske uprave Novo mesto so včeraj intervenirali v 52 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 161 klicev.

Obravnavali so prometno nesrečo, v kateri se je hudo poškodoval voznik kmetijskega traktorja, tri prometne nesreče, v katerih so se udeleženci lažje poškodovali in 12 prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Posredovali so zaradi šestih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj groženj, vlomov in tatvin. Posredovali so zaradi iskanja pogrešane osebe.

HUDO POŠKODOVAN VOZNIK KMETIJSKEGA TRAKTORJA

Sevniški policisti so bili 8. 6. nekaj po 18. uri obveščeni o prometni nesreči v Spodnjih Vodalah. Ugotovili so, da je 54-letni voznik kmetijskega traktorja s pripeto prikolico pri vožnji po klancu navzdol izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste in se prevrnil po brežini. Hudo poškodovanega voznika so reševalci odpeljali v bolnišnico. Okoliščine policisti še preverjajo.

V PROMETNI NESREČI PRI ŠENTJERNEJU POŠKODOVANE TRI OSEBE

Okoli 19. ure se je zgodila prometna nesreča pri Dolenjem Mokrem polju. Policisti so ugotovili, da je 24-letna voznica osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti izgubila oblast nad vozilom in trčila v brežino. Vozilo je odbilo nazaj na vozišče, kjer je trčilo v avtomobil, ki ga je iz nasprotne smeri pravilno pripeljala 41-letna voznica. Lažje poškodovani voznici in potnico iz vozila povzročiteljice so reševalci odpeljali v bolnišnico. Policisti bodo 24-letni voznici zaradi kršitev cestnoprometnih predpisov izdali plačilni nalog.


VLOM

V okolici Krškega je 8. 6. popoldan nekdo skozi okno vlomil v stanovanjsko hišo in odtujil denar. Lastnika je oškodoval za več kot 2500 evrov.

NA OBREŽJU ZASEGLI UKRADEN AVTOMOBIL

Na mejni prehod za mednarodni cestni promet Obrežje je nekaj po 7. uri na izstop iz Slovenije pripeljal 61-letni voznik osebnega avtomobila iz Francije. Policisti so opravili mejno kontrolo in pregled vozila Renault megane. Pri pregledu identifikacijskih oznak na vozilu so odkrili nepravilnosti, ugotovili so tudi, da so na vozilu nameščene registrske tablice, ki pripadajo drugemu vozilu, avtomobil pa je bil 20. 5. 2016 ukraden v Franciji. 61-letnemu državljanu Francije so odvzeli prostost in ga pridržali. Avtomobil so zasegli in o ugotovitvah seznanili pristojno tožilstvo.