kamera Svet24.si

Žena zasačila profesorja v objemu študentke

tutan lenard Svet24.si

FOTO: To je najbrž edini slovenski par, ki živi ...

BITENC Necenzurirano

Bešič Loredan in Bitenc skupaj proti Breclju

zvezdan martic2 Reporter.si

Bo to novi predsednik uprave RTV Slovenija?

žan vipotnik maribor mm Ekipa24.si

Maribor je našel naslednika Žana Vipotnika? ...

Čeprav je nesreča močno zaznamovala njeno življenje, Juliane ne dojema sebe kot žrtev, temveč kot pr Odkrito.si

17-letnica, ki je ubežala smrti

roglic Ekipa24.si

Zanimivo razkritje! Zdaj je jasno, kaj je Roglič ...

Kronika

Je kolo vaše?

Piše: R.K.

Čas objave:
27.02.2023 08:38

Novomeški policisti so v nedeljo našli kolo znamke TREK. Sumijo, da kolo izvira iz kaznivega dejanja, zato prosijo lastnika, da se zglasi na PP Novo mesto (Ljubljanska cesta 30) ali pokliče na številko 07 33 27 400.

Včeraj nekaj po 6. uri so bili policisti PP Novo mesto obveščeni o sumljivem neznancu, ki naj bi v naselju Suhor kradel drva in jih nalagal v avtomobil. Takoj so se odzvali in na podlagi opisa vozilo izsledili v okolici naselja Brezje. Voznika, ki je peš pobegnil, so prav tako izsledili in prijeli v naselju Brezje. Odvzeli so mu prostost in ga pridržali. Med preiskavo so ugotovili, da je 37-letni osumljenec v Prečni iz garaže stanovanjske hiše ukradel osebni avtomobil Renault kangoo, potem pa v naselju Suhor kradel drva in jih naložil v avtomobil. Ukraden avtomobil in drva so vrnili lastnikoma. V bližini, kjer je bil ukraden avtomobil, so policisti našli tudi kolo znamke Trek, za katerega prav tako domnevajo, da
ga je storilec ukradel. Lastnika kolesa pozivajo, da se zglasi na PP Novo mesto (Ljubljanska cesta 30) ali pokliče na številko 07 33 27 400. Z intenzivno preiskavo policisti nadaljujejo, saj sumijo, da je 37-letnik na širšem območju izvršil še več premoženjskih kaznivih dejanj.