Princ Harry, princ William Svet24.si

Tako slabi so odnosi med Williamom in Harryjem ......

himars Svet24.si

Bo to novo orožje, s katerim bodo Ukrajinci ...

Janez Janša Necenzurirano

Veliki poraženec #komentar

jansa logar pl Reporter.si

Razkrito ozadje Logarjeve kandidature: Janša ...

doncic 12 Ekipa24.si

Ga je želel ubiti?! Allen s koleni nad Dončića,...

Sanjski moški Njena.si

Evo Luno napadli, ker je očrnila Arijanno

riera 4 Ekipa24.si

Riere na tekmi z neugodnimi Celjani ne bo! Vodilna...

Kronika Novo mesto

Kolesar hudo poškodovan

Piše: PU Novo mesto

Čas objave:
06.03.2020 13:56

Včeraj, nekaj po 17. uri, so bili novomeški policisti obveščeni o prometni nesreči z udeležbo dveh kolesarjev pri Šentpetru. Opravili so ogled in ugotovili, da je mladoletnik vozil v skupini kolesarjev. Zaradi nepravilnega bočnega prehitevanja je trčil v drugega kolesarja, padel in se huje poškodoval.

Poškodovanega kolesarja so oskrbeli v novomeški bolnišnici, policisti pa bodo z ugotovitvami seznanili pristojno tožilstvo.

Povzročitelj nesreče pod vplivom alkohola
Včeraj, okoli 16.30 se je zgodila prometna nesreča, na Logu pri Sevnici. 64-letni voznik osebnega avtomobila, ki je vozil iz smeri Krškega proti Sevnici je zaradi vožnje po levi strani vozišča trčil v avtomobil, ki ga je iz nasprotne smeri pravilno pripeljala 52-letna voznica. Sevniški policisti so še ugotovili, da je povzročitelj vozil pod vplivom alkohola, v litru izdihanega zraka je imel 0,66 miligramov alkohola. Nadaljujejo z ugotavljanjem okoliščin kaznivega dejanja nevarne vožnje v cestnem prometu. Lažje poškodovano voznico so oskrbeli v novomeški bolnišnici.

V prometnih nesrečah poškodovani voznici
Včeraj, nekaj po 6. uri, se je zgodila prometna nesreča na cesti med Dvorom in Žužemberkom. Policisti so opravili ogled in ugotovili, da je nesrečo povzročil voznik osebnega avtomobila, ki je vozil iz smeri Žužemberka proti Dvoru. 61-letni voznik je zapeljal na levo smerno vozišče in trčil v avtomobil, ki ga je vozila 41-letna voznica. Poškodovano voznico so reševalci odpeljali v bolnišnico. Okoliščine nesreče policisti še preiskujejo.