sophie, vibrator Svet24.si

Mladi mamici se je vibrator zataknil v zadnjici

matej periš Svet24.si

Analiza DNK potrdila očetove besede: "Matej je ...

zelenski jansa tw Necenzurirano

Janševo orožarsko darilo Ukrajini

tonin jansa bobo2 Reporter.si

Tonin je že pred tednom dni vedel, kakšno past ...

slovenija Ekipa24.si

Posnetek iz slačilnice v javnosti! Slovenke ...

Anela Šabanagić Odkrito.si

Srčna izbranka Lada Bizovičarja pokazala, kako ...

doncic pivo Ekipa24.si

Dončić pil pivo na dan tekme z Warriorsi? ...

Kronika Brežice, Ivančna Gorica, Novo mesto, Črnomelj

Kolesarja po padcu odpeljali v bolnišnico

Piše: R.K.

Čas objave:
22.08.2021 11:06

Včeraj ob 10.19 sta na avtocesti pri mejnem prehodu Obrežje trčili osebni vozili. Lažje poškodovano osebo so oskrbeli reševalci NMP Brežice. Gasilci PGE Krško so opravili ogled kraja, njihovo ukrepanje ni bilo potrebno.

Ob 11.14 sta ob Ulici talcev v Ivančni Gorici gorela trava in grmičevje. Požar na površini približno 70 kvadratnih metrov so pogasili gasilci PGD Ivančna Gorica.

Ob 14.58 je v ulici K Roku v Novem mestu na kolesarski poti padel kolesar. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto so ponesrečenca oskrbeli na kraju in ga odpeljali na zdravljenje v novomeško bolnišnico. Gasilci GRC Novo mesto so pomagali reševalcem pri prenosu poškodovanega kolesarja do vozila.

Ob 23.54 je na cesti med Velikim in Malim Nerajcem v občini Črnomelj zagorelo v motornem delu osebnega vozila. Voznik je še pred prihodom gasilcev začel gasiti z ročnim gasilnim aparatom, dokončno pa so po požar pogasili gasilci PGD Črnomelj in Dragatuš. Gasilci so še odklopili akumulator in vozilo pregledali s termovizijsko kamero ter usmerjali promet.