zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Dallas slavi! Luka Dončić in druščina ...

Kronika Koper

Koprski kriminalisti še vedno preiskujejo poskus uboja

Piše: Radio Krka/STA

Čas objave:
26.01.2016 11:05

Koprski kriminalisti od nedelje zvečer preiskujejo sum kaznivega dejanja poskusa uboja in povzročitve splošne nevarnosti. Po dosedanjih ugotovitvah kriminalistov naj bi v nedeljo zvečer prišlo med dvema osebama do spora zaradi domnevnega medsebojnega dolga.

Po sporu naj bi osebi sedli vsaka v svoje osebno vozilo in se odpeljali. Med vožnjo na cesti, rezervirani za motorna vozila, na relaciji od Žusterne do križišča Bivje, je ena izmed sprtih oseb nekajkrat streljala s strelnim orožjem na vozilo druge osebe. Vendar v tem streljanju nihče ni bil poškodovan, je še pojasnila Leskovčeva.

Preiskovalne aktivnosti še vedno potekajo, zato podatkov v tem trenutku ne morejo posredovati, je za STA povedala predstavnica Policijske uprave (PU) Koper za stike z javnostmi Anita Leskovec.

Po pisanju časnika Primorske novice naj bi bila v strelski obračun vpletena mladeniča, ki naj bi se pred obračunom nekje v Kopru sprla, nato pa naj bi se vsak s svojim avtom odpeljal proti Bivju. Med vožnjo naj bi eden od dvojice potegnil pištolo in z njo nekajkrat ustrelil proti drugemu, ki je vozil vzporedno z njim.

Po nekaj strelih naj bi se voznika oddaljila drug od drugega, domnevna žrtev streljanja pa naj bi se odpeljala na policijsko postajo in dogodek prijavila. Mladeniča naj bi se poznala, zato naj bi prijavitelj policistom menda povedal, kdo je streljal nanj.

V ponedeljek so kriminalisti koprske policijske uprave pregledovali območje, kjer naj bi domnevno prišlo do streljanja. O tem, kaj so iskali in ali so kaj našli pa zaenkrat zaradi interesa preiskave še nočejo komentirati.