Kiki Rahimovski Svet24.si

Zadnje Akijeve besede sinu Kristijanu

jose vasquez Svet24.si

Serija dobitkov se je zaključila z jackpotom

stol, gora, karavanke Svet24.si

Po padcu na grebenu umrl turni smučar

janez jansa pl4 Reporter.si

Janša kuha žabe: nihče od politikov ne sme ...

dražgoše Necenzurirano

Resnica o Dražgoški bitki #kolumna

Kiki in Aki Odkrito.si

Kiki Rahimovski: "Bok, tata!"

peking olimpijske Ekipa24.si

Ne bom SE CEPIL, to nam je VSILJENO - še en ...

Kronika Ljubljana

Kronika: nesreča s smrtnim izidom

Piše: Radio Krka

Čas objave:
19.11.2012 06:51

Sinoči ob 20.33 uri se je na lokalni cesti v naselju Skomarje v Slovenskih Konjicah zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 38-letni voznik.

Do nesreče je prišlo, ko je voznik osebnega avtomobila vozil po naselju Skomarje in je zaradi neprilagojene hitrosti na mokrem in spolzkem vozišču izgubil oblast nad vozilom. Zaradi tega je v ovinku zapeljal naravnost na travnato površino in trčil v drevo. Voznik ni bil pripet z varnostnim pasom.

Sicer pa so policisti v noči na ponedeljek obravnavali 20 prometnih nesreč, v katerih je ena oseba umrla, devet pa jih je bilo poškodovanih lažje. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 23 kršitev javnega reda in miru ter 28 kaznivih dejanj.


Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti 15-krat posredovali na javnih krajih in osemkrat v zasebnih prostorih, pridržali so enega kršitelja, zaradi vožnje pod vplivom alkohola pa so pridržali enega voznika. Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 13 vlomov, sedem tatvin, dve nasilji v družini in po eno kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari, ponarejanja denarja, lahke telesne poškodbe, grožnje, preprečitve uradnega dejanja ter s področja prepovedanih drog.